Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανησυχητικές εικόνες στη Χαλκιδική με δεκάδες νεκρά ψάρια (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχητικές εικόνες στη Χαλκιδική με δεκάδες νεκρά ψάρια (vid)

Με ένα απερίγραπτο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι έκπληκτοι λουόμενοι σε παραλία στο Κρυαρίτσι της Χαλκιδικής, όταν είδαν τα νερά τριγύρω τους να γεμίζουν ξαφνικά με νεκρά ψάρια που έφερνε το ρεύμα από τα ανοικτά. Για αρκετή ώρα ο περισσότερος κόσμος βγήκε από την θάλασσα, στη συνέχει κάποιοι άρχισαν να μαζεύουν τα ψάρια σε σακούλες ή επάνω […]

νεκρά ψάρια στη θάλασσα

Με ένα απερίγραπτο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι έκπληκτοι λουόμενοι σε παραλία στο Κρυαρίτσι της Χαλκιδικής, όταν είδαν τα νερά τριγύρω τους να γεμίζουν ξαφνικά με νεκρά ψάρια που έφερνε το ρεύμα από τα ανοικτά.

Για αρκετή ώρα ο περισσότερος κόσμος βγήκε από την θάλασσα, στη συνέχει κάποιοι άρχισαν να μαζεύουν τα ψάρια σε σακούλες ή επάνω στα βράχια, όμως το ρεύμα συνέχιζε να φέρνει ακόμα περισσότερα και το ενδεχόμενο κάτι να τα δηλητηρίασε άρχισε να σχολιάζεται στην παραλία.

«Είναι πιθανόν τα ψάρια να τα άφησε κάποιο αλιευτικό στο Αιγαίο επειδή η τιμή πώλησης ήταν χαμηλή και δεν συνέφερε να τα κρατήσει, με την βοήθεια των ρευμάτων αυτά κατέληξαν στις παραλίες. Είναι συνήθης τακτική» ήταν η απάντηση που δόθηκε από άνδρα του λιμενικού σχετικά με το περιστατικό.

Διαβάστε ακόμα:

Φρικτό θέαμα: Νεκρά ποντίκια επιπλέουν στον Θερμαϊκό (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις