Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βούτσης για Μάτι: Να αντιληφθούμε ότι η ζωή συνεχίζεται (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούτσης για Μάτι: Να αντιληφθούμε ότι η ζωή συνεχίζεται (vid)

«Να αντιληφθούμε ότι η ζωή συνεχίζεται, βεβαρημένη από μια τραγωδία βέβαια, αλλά συνεχίζεται, και όλοι θα κριθούμε από το πρόγραμμα που θα διαμορφώσουμε για την Ελλάδα μετά την κρίση», τόνισε μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. «Υπάρχει μια εμμονή σε μια ατζέντα που δεν συμπεριλαμβάνει το μεγάλο κάδρο […]

«Να αντιληφθούμε ότι η ζωή συνεχίζεται, βεβαρημένη από μια τραγωδία βέβαια, αλλά συνεχίζεται, και όλοι θα κριθούμε από το πρόγραμμα που θα διαμορφώσουμε για την Ελλάδα μετά την κρίση», τόνισε μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

«Υπάρχει μια εμμονή σε μια ατζέντα που δεν συμπεριλαμβάνει το μεγάλο κάδρο όπως την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια, ποινικές διαδικασίες σε εξέλιξη, αλλά κι αλλά θέματα που είναι στην πραγματική ατζέντα της πραγματικής ζωής όπως η μείωση της ανεργίας» σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Σημείωσε ότι βασική προτεραιότητα του επόμενου διαστήματος είναι η έξοδος της χώρας από τις μνημονιακές δεσμεύσεις στις 21 Αυγούστου, εν μέσω μίας ασφυκτικής οικονομικής κατάστασης σε γειτονικές χώρες, όπως η Τουρκία και η Ιταλία.

«Το γεγονός ότι βγαίνουμε με ασφάλεια από αυτήν τη μνημονιακή μέγγενη, μέσα σε αυτό το άκρως δυσμενές οικονομικό περιβάλλον ένθεν & ένθεν της χώρας, είναι ένα θετικό μήνυμα που σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα αυξημένο ρεύμα του τουρισμού, αποτελεί το βασικό και μεγάλο κάδρο των πολιτικών εξελίξεων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τα αυθαίρετα, ο κ. Βούτσης προειδοποίησε ότι αν δεν υπάρχουν τολμηρές παρεμβάσεις όπως έχουν παρουσιαστεί από την κυβέρνηση τότε «θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας, από την εποχή Τρίτση είμαστε στην τέταρτη γενιά αυθαιρέτων».

Δείτε ακόμη:  

Δήλωση – ντροπή από Κουβέλη: Καταλαβαίνω τον πόνο αλλά βγαίνουμε από τα μνημόνια (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις