Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ο Πάoλο Κοέλιο ανοίγει την ψυχή του στο νέο του βιβλίο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Πάoλο Κοέλιο ανοίγει την ψυχή του στο νέο του βιβλίο

«Όποιος θέλει να μάθει να αρχίσει να παρατηρεί γύρω του». Με αυτή την προτροπή ο Πάολο Κοέλιο μάς συστήνει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Hippie». Το συγκεκριμένο βιβλίο του δημοφιλούς συγγραφέα είναι πιο βιογραφικό από οποιοδήποτε άλλο. Μέσα από τις σελίδες του, ο Πάολο Κοέλιο, ξαναζωντανεύει το όνειρο της γενιάς των χίπηδων που ήθελαν να […]

Ο συγγραφέας Πάουλο Κοέλιο

«Όποιος θέλει να μάθει να αρχίσει να παρατηρεί γύρω του». Με αυτή την προτροπή ο Πάολο Κοέλιο μάς συστήνει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Hippie».

Το συγκεκριμένο βιβλίο του δημοφιλούς συγγραφέα είναι πιο βιογραφικό από οποιοδήποτε άλλο.

Μέσα από τις σελίδες του, ο Πάολο Κοέλιο, ξαναζωντανεύει το όνειρο της γενιάς των χίπηδων που ήθελαν να αλλάξουν τον κόσμο ειρηνικά.

Ήρωας του ο Πάολο, ένας νέος που σχεδιάζει να γίνει συγγραφέας. Αφήνει τα μαλλιά του μακριά και ξεκινά να ανακαλύψει τον κόσμο, την ελευθερία, αλλά και το βαθύτερο νόημα της ύπαρξης.

Το ταξίδι του έχει διάφορα απρόοπτα, από τη φυλάκισή του το 1968, όταν ταξίδευε στη Νότια Αμερική, από τη στρατιωτική δικτατορία της Βραζιλίας, με την κατηγορία του τρομοκράτη, μέχρι τη γνωριμία του με την Κάρλα στο Άμστερνταμ, απ’ όπου ξεκινούν μαζί για το Νεπάλ με το Magic Bus.

Στην πορεία, οι δυο τους δε ζουν απλά μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, αλλά μεταμορφώνονται ριζικά κι ενστερνίζονται καινούριες αξίες στη ζωή τους

Διαβάστε ακόμα:

Η Έμμα Στόουν στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Σκέτη απόλαυση η νέα ταινία του Λάνθιμου (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις