Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / H Χάιντι Κλουμ φιλιέται σε απαγορευμένο σπήλαιο και προκαλεί οργή (vid)
LIFESTYLE

H Χάιντι Κλουμ φιλιέται σε απαγορευμένο σπήλαιο και προκαλεί οργή (vid)

Tο Κάπρι επέλεξε η Χάιντι Κλουμ για να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές της με τον αρραβωνιαστικό της, Τομ Κάουλιτζ, κιθαρίστα των Tokio Hotel. Το μοντέλο, στυλίστρια και παρουσιάστρια της τηλεόρασης δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο μαζί με τον σύντροφό της κολυμπούν στη Grotta Azzurra, μια θαλάσσια σπηλιά στις βόρειες ακτές του Κάπρι. Ωστόσο το βίντεο […]

heidi-klum-sexy

Tο Κάπρι επέλεξε η Χάιντι Κλουμ για να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές της με τον αρραβωνιαστικό της, Τομ Κάουλιτζ, κιθαρίστα των Tokio Hotel.

Το μοντέλο, στυλίστρια και παρουσιάστρια της τηλεόρασης δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο μαζί με τον σύντροφό της κολυμπούν στη Grotta Azzurra, μια θαλάσσια σπηλιά στις βόρειες ακτές του Κάπρι.

Ωστόσο το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς το κολύμπι απαγορεύεται στη σπηλιά.

View this post on Instagram

❤️ Capri , blue Grotto

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Η επίσκεψη στο εσωτερικό της Grotta Azzura μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με μικρή βάρκα με κουπιά και μάλιστα αποκλειστικά τις ημέρες που η παλίρροια είναι χαμηλή και η θάλασσα ήρεμη. Από την ξηρά η πρόσβαση είναι δυνατή από την περιοχή Ανακάπρι.

https://www.instagram.com/p/BmLSfy4B4Yp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Η κολύμβηση στο σπήλαιο απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας, αναφέρουν δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων. Στην πραγματικότητα, λόγω των κυμάτων το κεφάλι των λουόμενου μπορεί να χτυπήσει στα βράχια.

View this post on Instagram

Bella Italia

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Instagram δύο φιγούρες που δεν διακρίνονται καθαρά επιπλέουν στο νερό και κολυμπούν ο ένας προς τον άλλον.

Στη συνέχεια αντρική φωνή αρχίζει να τραγουδά μία ιταλική σερενάτα. Και αρχίζουν να φιλιούνται.

Το βίντεο έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια, επειδή η Χάιντι Κλουμ και ο αρραβωνιαστικός της προβάλλουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την παράβαση του νόμου, που απαγορεύει το κολύμπι στη σπηλιά.

https://www.instagram.com/p/BmObBq9AGKY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Δείτε ακόμη:

Ξανά ερωτευμένη η εκρηκτική Heidi Klum (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις