Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σκληραίνει ο «πόλεμος» Πιτ-Τζολί για τη διατροφή: “Τα χρήματα ήταν για το δάνειο”
LIFESTYLE

Σκληραίνει ο «πόλεμος» Πιτ-Τζολί για τη διατροφή: “Τα χρήματα ήταν για το δάνειο”

Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ προσπάθησαν πολύ να πείσουν για το βελούδινο διαζύγιό τους, όμως τα πράγματα ξέφυγαν και η αλήθεια έγινε γνωστή. Το διαζύγιό τους αναζωπυρώθηκε όταν η διάσημη ηθοποιός κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της ότι δεν της δίνει αρκετά χρήματα για διατροφή. Μετά την απάντηση του 54χρονου Πιτ ότι τους τελευταίους 18 μήνες […]

Angelina-Jolie-and-Brad-Pitt

Αντζελίνα ΤζολίΜπραντ Πιτ προσπάθησαν πολύ να πείσουν για το βελούδινο διαζύγιό τους, όμως τα πράγματα ξέφυγαν και η αλήθεια έγινε γνωστή.

Το διαζύγιό τους αναζωπυρώθηκε όταν η διάσημη ηθοποιός κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της ότι δεν της δίνει αρκετά χρήματα για διατροφή.

Μετά την απάντηση του 54χρονου Πιτ ότι τους τελευταίους 18 μήνες έχει δώσει στην 43χρονη Αντζελίνα περισσότερα από 9 εκατ. δολάρια για να στηρίξει την ίδια και τα παιδιά τους μετά το διαζύγιό τους, τον Σεπτέμβριο του 2016, οι δικηγόροι της Τζολί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τον κατηγορούν ότι παραποιεί την αλήθεια σχετικά με την μη εκπλήρωση των υποχρεώσεών του προς τα παιδιά.

«Από τον Μπραντ ζητήθηκε να βοηθήσει με τα έξοδα ενός νέου σπιτιού για την Αντζελίνα και τα παιδιά, αλλά αντίθετα αυτός δάνεισε τα χρήματα και τώρα ζητά την καταβολή τόκων. Η Αντζελίνα θα τηρήσει αυτό το δάνειο. Ένα δάνειο, όμως, δεν είναι στήριξη των παιδιών και να το παρουσιάζει κάποιος έτσι είναι αναληθές και αποπροσανατολιστικό» αναφέρεται στην ανακοίνωση των δικηγόρων της διάσημης ηθοποιού.

Όπως τονίζουν η πελάτης τους ζητά από τον διάσημο πρώην σύζυγό της «να καταβάλει το 50% των εξόδων των παιδιών. Και αυτό ο Μπραντ δεν το έχει κάνει. Η Αντζελίνα χρειάστηκε να καλύψει την πλειονότητα των εξόδων τα τελευταία δύο χρόνια. Η στήριξη των παιδιών δεν είναι προαιρετική σύμφωνα με το δίκαιο της Καλιφόρνια».

Το περιοδικό Us Weekly υποστηρίζει ότι η Αντζελίνα Τζολί υποχρεώθηκε να επιστρέψει στα γυρίσματα – αυτή την περίοδο συμμετέχει στην ταινία Maleficent 2 που γυρίζεται στο Λονδίνο – προκειμένου να καλύψει τα έξοδα διαβίωσης των παιδιών της.

«Δεν εργάστηκε για 1,5 χρόνο προκειμένου να είναι δίπλα στα παιδιά της και τώρα δουλεύει για να συντηρεί το σπίτι τους» ανέφερε πηγή στο περιοδικό.

Δείτε ακόμη:

Η Τζολί αποκαλύπτει πότε άρχισαν τα προβλήματα με τον Πιτ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις