Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Πόρνη, αηδιαστική”: Απειλές και ύβρεις στη Σάρα Καν, για τις φωτογραφίες που ανέβασε
LIFESTYLE

“Πόρνη, αηδιαστική”: Απειλές και ύβρεις στη Σάρα Καν, για τις φωτογραφίες που ανέβασε

Ύβρεις, ακόμη και απειλές δέχεται τις τελευταίες ώρες η πανέμορφη Σάρα Καν, μια ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός στην Ινδία. Αφορμή φωτογραφίες που τη δείχνουν να ποζάρει με μπικίνι στο Instagram. https://www.instagram.com/p/BmOXNkbHFG7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control H 29χρονη, που βρίσκεται σε διακοπές στην Γκόα και το Ντουμπάι, ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό, χωρίς να φανταστεί τι θα ακολουθήσει. Αρκετοί […]

Sara-Khan

Ύβρεις, ακόμη και απειλές δέχεται τις τελευταίες ώρες η πανέμορφη Σάρα Καν, μια ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός στην Ινδία.

Αφορμή φωτογραφίες που τη δείχνουν να ποζάρει με μπικίνι στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BmOXNkbHFG7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

H 29χρονη, που βρίσκεται σε διακοπές στην Γκόα και το Ντουμπάι, ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό, χωρίς να φανταστεί τι θα ακολουθήσει.

Αρκετοί από τους ακόλουθούς της ανέβασαν εγκωμιαστικά σχόλια για το ομολογουμένως εντυπωσιακό σώμα της, όμως οι περισσότεροι της επιτέθηκαν, αποδοκιμάζοντας την προκλητική της εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/BkpKMz6HYAu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Οι χρήστες αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι η θρησκεία της Ινδής σταρ, που είναι μουσουλμάνα, δεν επιτρέπει τη συμπεριφορά της.

«Νομίζω ότι έχεις ξεχάσει το Ισλάμ. Να αλλάξεις αμέσως θρησκεία επειδή η δική μας δεν επιτρέπει αυτήν την αμφίεση», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος αποκάλεσε την Καν «αηδιαστική» και της είπε ότι αυτό που έκανε ισοδυναμεί με πορνεία.

https://www.instagram.com/p/BkgLdZnH93_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

«Ήσουν το πρότυπό μου αλλά τώρα σε μισώ. Ο Αλλάχ θα σε τιμωρήσει» έγραψε ένας τρίτος χρήστης, με δεκάδες ακόμα σχόλια να «κυμαίνονται» σε αυτό το ύφος.

Στο παρελθόν η Καν είχε απαντήσει στους επικριτές της για τις σέξι φωτογραφίες της μέσω ανάρτησης, όπου έλεγε τα εξής: «Σέβομαι τον καθένα από εσάς. Σέβομαι τις σκέψεις, τα πιστεύω και τα συναισθήματά σας. Πρέπει όμως κι εσείς να κάνετε το ίδιο απέναντί μου. Δεν έχω πρόθεση να προσβάλω ούτε να θίξω κανέναν».

https://www.instagram.com/p/BdnKyM6H0tr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/BmMC9RgnUd2/?taken-by=ssarakhan

https://www.instagram.com/p/BhZQ7uwHn40/?taken-by=ssarakhan

https://www.instagram.com/p/Bc9d2uTn10X/?taken-by=ssarakhan

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις