Τα μέλη του Ρουβίκωνα δίνουν συνεντεύξεις στο εξωτερικό (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μέλη του Ρουβίκωνα δίνουν συνεντεύξεις στο εξωτερικό (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Συνέντευξη στο κανάλι της Λατινικής Αμερικής που ανήκει σε Βενεζουέλα, Κούβα, Βολιβία, Νικαράγουα και Ουρουγουάη, έδωσαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας. Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Aποδεχόμαστε τη βία ως πολιτικό εργαλείο. Εμείς έχουμε ορίσει τους όρους και τα όρια της βίας που ασκούμε». Στη συνέντευξη που παραχωρήθηκε στο κατειλημμένο κτίριο Κ*ΒΟΞ, στα Εξάρχεια, βάλλουν κατά […]

10.08.2018 | 14:48

Συνέντευξη στο κανάλι της Λατινικής Αμερικής που ανήκει σε Βενεζουέλα, Κούβα, Βολιβία, Νικαράγουα και Ουρουγουάη, έδωσαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Aποδεχόμαστε τη βία ως πολιτικό εργαλείο. Εμείς έχουμε ορίσει τους όρους και τα όρια της βίας που ασκούμε».

Στη συνέντευξη που παραχωρήθηκε στο κατειλημμένο κτίριο Κ*ΒΟΞ, στα Εξάρχεια, βάλλουν κατά του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τον σοσιαλδημοκρατικό και με «ελάχιστη σχέση με τα κινήματα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ότι κάνουν τα κόμματα της καθεστωτικής αριστεράς ιστορικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ την ελπίδα, την πούλησε και μετά την σκότωσε. Έκανε όσα δεν θα τολμούσε να κάνει ούτε η δεξιά, ακόμα και στα επίπεδα της καταστολής», αναφέρουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Πολύ περίεργη πολιτική ομάδα ο Ρουβίκωνας για τον Βίτσα

Exit mobile version