Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τα μέλη του Ρουβίκωνα δίνουν συνεντεύξεις στο εξωτερικό (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Τα μέλη του Ρουβίκωνα δίνουν συνεντεύξεις στο εξωτερικό (vid)

Συνέντευξη στο κανάλι της Λατινικής Αμερικής που ανήκει σε Βενεζουέλα, Κούβα, Βολιβία, Νικαράγουα και Ουρουγουάη, έδωσαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας. Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Aποδεχόμαστε τη βία ως πολιτικό εργαλείο. Εμείς έχουμε ορίσει τους όρους και τα όρια της βίας που ασκούμε». Στη συνέντευξη που παραχωρήθηκε στο κατειλημμένο κτίριο Κ*ΒΟΞ, στα Εξάρχεια, βάλλουν κατά […]

Συνέντευξη στο κανάλι της Λατινικής Αμερικής που ανήκει σε Βενεζουέλα, Κούβα, Βολιβία, Νικαράγουα και Ουρουγουάη, έδωσαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Aποδεχόμαστε τη βία ως πολιτικό εργαλείο. Εμείς έχουμε ορίσει τους όρους και τα όρια της βίας που ασκούμε».

Στη συνέντευξη που παραχωρήθηκε στο κατειλημμένο κτίριο Κ*ΒΟΞ, στα Εξάρχεια, βάλλουν κατά του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τον σοσιαλδημοκρατικό και με «ελάχιστη σχέση με τα κινήματα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ότι κάνουν τα κόμματα της καθεστωτικής αριστεράς ιστορικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ την ελπίδα, την πούλησε και μετά την σκότωσε. Έκανε όσα δεν θα τολμούσε να κάνει ούτε η δεξιά, ακόμα και στα επίπεδα της καταστολής», αναφέρουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Πολύ περίεργη πολιτική ομάδα ο Ρουβίκωνας για τον Βίτσα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις