Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το τελευταίο «αντίο» στο “Ρικάκι”… (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο «αντίο» στο “Ρικάκι”… (pics)

  Η οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρετούν για τελευταία φορά τη Ρίκα Βαγιάνη στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, έπειτα από τριετή μάχη με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή το πρωί της 7ης Αυγούστου, σε ηλικία 56 ετών. Ο σύζυγός της, Νίκος Στεφανής, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο τον 12χρονο […]

 

Η οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρετούν για τελευταία φορά τη Ρίκα Βαγιάνη στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, έπειτα από τριετή μάχη με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή το πρωί της 7ης Αυγούστου, σε ηλικία 56 ετών.

Ο σύζυγός της, Νίκος Στεφανής, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο τον 12χρονο σήμερα Οδυσσέα, βρέθηκε από νωρίς στο κοιμητήριο για το «τελευταίο αντίο» στη σύντροφο της ζωής του.

Συγκλονισμένοι φίλοι και συνάδελφοι της δεν μπορούν να πιστέψουν πως το χαμόγελο της έσβησε για πάντα.

Με δάκρυα στα μάτια και ένα λουλούδι στο χέρι αποτίουν φόρο τιμής στο Ρικάκι τους, όπως χαρακτηριστικά συνήθιζαν να την αποκαλούν.

Φίλοι και συγγενείς στην κηδεία της Ρίκας Βαγιάνη Φίλοι και συγγενείς στην κηδεία της Ρίκας Βαγιάνη Φίλοι και συγγενείς στην κηδεία της Ρίκας Βαγιάνη Φίλοι και συγγενείς στην κηδεία της Ρίκας Βαγιάνη Φίλοι και συγγενείς στην κηδεία της Ρίκας Βαγιάνη

Ο σύζυγός της, μια ημέρα πριν την κηδεία, αποχαιρέτησε την αγαπημένη του με τον δικό του τρόπο. Ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το τραγούδι «Το Μινόρε της Αυγής», από την ομώνυμη δραματική σειρά της ΕΡΤ του 1983 όπου η Ρίκα Βαγιάνη υποδυόταν την Στέλλα.

«Η Ρίκα μου» έγραψε ο Νίκος Στεφανής…

Αντώνης Καφετζόπουλος: Το αντίο και η σπάνια φωτογραφία τους

«Ρίκα – Ρικάκι τι να πω τώρα;» Με αυτά τα λόγια και μία σπάνια φωτογραφία τους από τη μακρινή δεκαετία του ’80, ο Αντώνης Καφετζόπουλος αποχαιρέτησε τη Ρίκα Βαγιάνη.

Δείτε ακόμη:

«Να σας πω κάτι που θα σας στεναχωρήσει, η Ρίκα έχει καρκίνο»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις