Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η κόρη του Μπιναλί Γιλντιρίμ επιλέγει Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ

Η κόρη του Μπιναλί Γιλντιρίμ επιλέγει Ελλάδα

Μπορεί ο έως πρότινος Τούρκος πρωθυπουργός να δήλωνε απογοητευμένος από την Ελλάδα, η κόρη του όμως δεν φαίνεται να συμμερίζεται την άποψη του. Η Μπαχάρ Κπιρσά Γιλντιρίμ Κιοιϊλιμπέι, κόρη του προέδρου της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, έως πρότινος πρωθυπουργού και επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Μπιναλί Γιλντιρίμ, επιλέγει για ακόμα μια φορά την Ελλάδα για λιγοήμερες […]

το ελληνικό νησί Μόλυβος

Μπορεί ο έως πρότινος Τούρκος πρωθυπουργός να δήλωνε απογοητευμένος από την Ελλάδα, η κόρη του όμως δεν φαίνεται να συμμερίζεται την άποψη του.

Η Μπαχάρ Κπιρσά Γιλντιρίμ Κιοιϊλιμπέι, κόρη του προέδρου της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, έως πρότινος πρωθυπουργού και επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Μπιναλί Γιλντιρίμ, επιλέγει για ακόμα μια φορά την Ελλάδα για λιγοήμερες διακοπές.

Η κ. Γιλντιρίμ Κιοϊλιμπέι έφθασε στην Μόλυβο με το πλοίο που συνδέει τη βορειοανατολική Λέσβο με το απέναντι λιμάνι της Μικρασιατικής Τρωάδας στο Κιουτσούκκιοϊ και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κινείται στην περιοχή που είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε Τούρκους επισκέπτες για τις φυσικές ομορφιές και την κουζίνα της.

Ας σημειωθεί ότι το Βόρειο Αιγαίο είναι αγαπημένος τουριστικός προορισμός για την οικογένεια Γιλντιρίμ.

Διαβάστε ακόμα:

Απογοητευμένος από την… Ελλάδα ο Γιλντιρίμ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις