Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τα “έχασαν” και οι δημοσιογράφοι με την ατάκα της Αυλωνίτου: “Αυτή η π@@@ιά”! (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα “έχασαν” και οι δημοσιογράφοι με την ατάκα της Αυλωνίτου: “Αυτή η π@@@ιά”! (vid)

  Ξεπέρασε κάθε όριο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου προχωρώντας σε ένα άνευ προηγουμένου σχόλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το σχόλιο της Ελένης Αυλωνίτου στα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης σίγουρα θα γίνει viral. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε εκφράσεις πεζοδρομίου στην εκπομπή Καλοκαίρι μαζί στις 7 στον ΑΝΤ1 Συγκεκριμένα σε […]

 

Ξεπέρασε κάθε όριο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου προχωρώντας σε ένα άνευ προηγουμένου σχόλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το σχόλιο της Ελένης Αυλωνίτου στα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης σίγουρα θα γίνει viral.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε εκφράσεις πεζοδρομίου στην εκπομπή Καλοκαίρι μαζί στις 7 στον ΑΝΤ1

Συγκεκριμένα σε μία αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμο Γιακουμάτο αναφορικά με την προ ημερών τοποθέτησή της για ανθρώπους που πέθαναν επειδή δεν ήταν εκπαιδευμένοι η κ. Αυλωνίτου σε έξαλλη κατάσταση είπε «στα πλαίσια της π@π@ριάς που είπε ο Μητσοτάκης».

Η κα. Αυλωνίτου αναφέρθηκε με τέτοια γλώσσα στην τοποθέτηση του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος σε συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει είχε σημειώσει πως οι άνθρωποι στο Μάτι δεν είχαν ενημερωθεί ούτε για τα βασικά.

Δείτε ακόμη:

«Τα σκατώσατε με τη μακεδονική γλώσσα» – «Σας επιστρέφω το σκάτωμα» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις