Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΚΙΝΑΛ: Μετά από 114 νεκρούς είπαν να κάνουν κάτι με την ΓΓΠΠ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΙΝΑΛ: Μετά από 114 νεκρούς είπαν να κάνουν κάτι με την ΓΓΠΠ

Για δεδομένη «ανικανότητα» της κυβέρνησης κάνει λόγο η Υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του ΚΙΝΑΛ. Σε ανακοίνωσή της η Εύη Χριστοφιλοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεκαεπτά ολόκληρες μέρες μετά την εθνική τραγωδία ακούσαμε σήμερα τον κ. Τσίπρα να ψελλίζει κάτι για παραλείψεις και αδυναμίες». Ολόκληρη η ανακοίνωση από το Κίνημα Αλλαγής: «Δεκαεπτά ολόκληρες μέρες μετά την εθνική τραγωδία […]

Για δεδομένη «ανικανότητα» της κυβέρνησης κάνει λόγο η Υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του ΚΙΝΑΛ.

Σε ανακοίνωσή της η Εύη Χριστοφιλοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεκαεπτά ολόκληρες μέρες μετά την εθνική τραγωδία ακούσαμε σήμερα τον κ. Τσίπρα να ψελλίζει κάτι για παραλείψεις και αδυναμίες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση από το Κίνημα Αλλαγής:

«Δεκαεπτά ολόκληρες μέρες μετά την εθνική τραγωδία ακούσαμε σήμερα τον κ. Τσίπρα να ψελλίζει κάτι για παραλείψεις και αδυναμίες…

Μετά από 24 νεκρούς στη Μάνδρα και 93 στο Μάτι αποφάσισαν στην κυβέρνηση ότι κάτι πρέπει να κάνουν με την Πολιτική Προστασία.

Όποιες αλλαγές όμως και αν προτείνουν, η ανικανότητα τους είναι δεδομένη και αποδεδειγμένη και δεν προδικάζει τίποτε καλό για το μέλλον.

Υ.Γ: Όσο για τα πώς και τα γιατί της τραγωδίας που ψάχνει ο κ. Τσίπρας, το λόγο έχει μόνο η δικαιοσύνη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμα:

Alexis Tsipras.

Τσίπρας: Θα σκύψουμε βαθιά πάνω από τις αιτίες – Καταργείται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις