Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Είναι μητέρα, 43 και έχει αυτό το κορμί – Τρώει όμως κάθε μέρα σοκολάτα
ΓΥΝΑΙΚΑ

Είναι μητέρα, 43 και έχει αυτό το κορμί – Τρώει όμως κάθε μέρα σοκολάτα

H Tracy Anderson είναι η personal trainer που πολλοί σταρ εμπιστεύονται για να μπουν σε πρόγραμμα και να διατηρούνται σε φόρμα. Το να διατηρείς το βάρος σου σε σταθερό επίπεδο, δεν συνεπάγεται στέρηση από το φαγητό. Το αντίθετο. Ξαναπαίρνεις πολύ εύκολα τα κιλά που έχασες, αν προσπαθείς να ξεγελάς τον εαυτό σου, στερώντας του την απόλαυση. Η 43χρονη γυμνάζεται συστηματικά […]

H Tracy Anderson είναι η personal trainer που πολλοί σταρ εμπιστεύονται για να μπουν σε πρόγραμμα και να διατηρούνται σε φόρμα.

Το να διατηρείς το βάρος σου σε σταθερό επίπεδο, δεν συνεπάγεται στέρηση από το φαγητό. Το αντίθετο. Ξαναπαίρνεις πολύ εύκολα τα κιλά που έχασες, αν προσπαθείς να ξεγελάς τον εαυτό σου, στερώντας του την απόλαυση.

Η 43χρονη γυμνάζεται συστηματικά και όπως η ίδια δηλώνει, ένα από τα μυστικά της είναι τα υγιεινά σνακ που έχει πάντα μαζί της για να καλύψει την στιγμιαία πείνα της.

https://instagram.com/p/Bl87LBfALR2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Η μέρα της ξεκινάει με έναν καφέ με αφρόγαλα. Το πρωινό της περιλαμβάνει ένα σάντουιτς με αυγά, ρόκα, σάλτσα αγιολί και τυρί. Oι τυποποιημένες τροφές δεν βρίσκονται στο διατροφολόγιό της: η ίδια είναι λάτρης των οργανικών τροφών. Δεν αγαπά τα φρούτα και δεν τρώει ποτέ σούσι.

To μεσημεριανό της είναι αφιερωμένο στη μεξικάνικη κουζίνα ενώ το βραδινό της περιλαμβάνει σαλάτα, φιλέτο -ή σολομό ή γαρίδες- και πουρέ.

https://www.instagram.com/p/BmMi0rGA2j-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Παραδέχεται ότι η σοκολάτα είναι ένας πειρασμός στον οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί και δεν υπάρχει και λόγος να συμβεί κάτι τέτοιο. Υπάρχει και η υγιεινή εκδοχή της: η μαύρη σοκολάτα με μεγάλο ποσοστό κακάο. Τα αυγά και το γάλα έχουν πάντα μια θέση στο ψυγείο της και δεν στερείται λίγο κρασί στις βραδινές εξόδους της.

Η Tracy δηλώνει ότι έχει κουραστεί να μιλά για το πώς θα επιτύχεις το «τέλειο celebrity σώμα».

Τα social media ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την φρενίτιδα απώλειας βάρους που μπορεί να κοστίσει την καλή υγεία.

Η τοξική διαδικασία σύγκρισης με Instagram influencers μόνο κακό μπορεί να επιφέρει στο σώμα και την ψυχολογία.

https://www.instagram.com/p/Bi166BMgJ9b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις