Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Να σας πω κάτι που θα σας στεναχωρήσει, η Ρίκα έχει καρκίνο»
ΕΛΛΑΔΑ

«Να σας πω κάτι που θα σας στεναχωρήσει, η Ρίκα έχει καρκίνο»

Ήταν το 2017, όταν μια ομάδα δημοσιογράφων ξεκίνησε απεργία πείνας για την διάσωση του Ταμείου τους. Μεταξύ άλλων τους επισκέφθηκε και ο Γιάννης Διακογιάννης. Και όπως αφηγείται η Αφροδίτη Υψηλάντη στο facebook σε μια συγκινητική της ανάρτηση, τότε ήταν που ο θετός πατέρας της Ρίκας Βαγιάνη, τους αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η κόρη […]

Ρίκα Βαγιανη

Ήταν το 2017, όταν μια ομάδα δημοσιογράφων ξεκίνησε απεργία πείνας για την διάσωση του Ταμείου τους. Μεταξύ άλλων τους επισκέφθηκε και ο Γιάννης Διακογιάννης.

Και όπως αφηγείται η Αφροδίτη Υψηλάντη στο facebook σε μια συγκινητική της ανάρτηση, τότε ήταν που ο θετός πατέρας της Ρίκας Βαγιάνη, τους αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η κόρη του.«Να σας πώς κάτι που θα σας στεναχωρήσει. Η Ρίκα έχει καρκίνο», τους είπε..

Γράφει η Αφροδίτη Υψηλάντη:

Να σας πω και κάτι που θα σας στενοχωρήσει: Η Ρίκα έχει καρκίνο….

Αυτό μας εκμυστηρεύτηκε ο πατριός της Ρίκας μας, Γιάννης Διακογιάννης όταν πέρασε από την ΕΣΗΕΑ , για να μας συμπαρασταθεί στην απεργία πείνας.

Σοκαριστήκαμε, αλλά του δώσαμε κουράγιο. Πού να φανταστούμε ότι η Μαρίκα Ζούλα, το Ρικάκι, θα έφευγε τόσο αθόρυβα και παράλληλα με τόσο πάταγο !

Δείτε ακόμη:

Ρικα Βαγιανη Πατερας

Το όλο αγάπη κείμενο της Ρίκας Βαγιάνη για τον άνθρωπο που τη μεγάλωσε

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις