Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το συγκινητικό post του Βαρδή: Σε κουβαλάω μέσα μου, στο αίμα μου
LIFESTYLE

Το συγκινητικό post του Βαρδή: Σε κουβαλάω μέσα μου, στο αίμα μου

Τέσσερα περίπου χρόνια μετά το χαμό του τραγουδοποιού Αντώνη Βαρδή, ο γιος του Γιάννης συγκινεί. Σαν χθες θα ήταν τα γενέθλια του Αντώνη Βαρδή και ο γιος του με λόγια αγάπης προς εκείνον εκφράζει τη θλίψη του για την απουσία του… «Αυτός είναι ο άνθρωπος μου. Η αδυναμία μου, η μεγαλύτερη μου αγάπη. Λείπεις μπαμπά […]

Γιάννης Βαρδής

Τέσσερα περίπου χρόνια μετά το χαμό του τραγουδοποιού Αντώνη Βαρδή, ο γιος του Γιάννης συγκινεί. Σαν χθες θα ήταν τα γενέθλια του Αντώνη Βαρδή και ο γιος του με λόγια αγάπης προς εκείνον εκφράζει τη θλίψη του για την απουσία του…

«Αυτός είναι ο άνθρωπος μου. Η αδυναμία μου, η μεγαλύτερη μου αγάπη. Λείπεις μπαμπά πάρα πολύ. Κάθε μέρα και κάθε στιγμή και η απώλεια σου μεγάλη και σε συναισθηματικό αλλά και σε μουσικό επίπεδο.

Μεγάλο το κενό σου. Κανείς δεν μπορεί να σε φτάσει. Σήμερα λοιπόν είναι η μέρα σου. Τα γενέθλια σου. Εύχομαι εκεί που βρίσκεσαι να είσαι καλά αν και ξέρω πόσο θα ήθελες να είσαι εδώ μαζί μας και ας ακούγεται εγωιστικό αυτό.

Ίσως και να είσαι εδώ. Σε κουβαλάω μέσα μου, στα σπλάχνα μου στο μυαλό μου στο αίμα μου. Θα είμαι εδώ για να κάνω όσα ήθελες και όσα είχες πει και εγώ και όσοι σ’ αγαπάνε. Χρονιά σου πολλά!!», έγραψε ο Γιάννης Βαρδής.

Δείτε ακόμη:

Γιάννης Βαρδής: «Η δικαστική διαμάχη θα φτάσει μέχρι το τέλος»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις