Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το έσκασαν από οίκο ευγηρίας για να πάνε σε μέταλ φεστιβάλ!
ΚΟΣΜΟΣ

Το έσκασαν από οίκο ευγηρίας για να πάνε σε μέταλ φεστιβάλ!

Δύο ηλικιωμένοι το έσκασαν από τον οίκο ευγηρίας στον οποίο έμεναν για να παρακολουθήσουν ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ metal μουσικής. Το Wacken Open Air πραγματοποιήθηκε στην πόλη Wacken, στη βόρεια Γερμανία, από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου 2018. Σύμφωνα με τον δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό NDR, το προσωπικό του οίκου ευγηρίας όταν διαπίστωσε ότι […]

Δύο ηλικιωμένοι πήγαν σε μέταλ συναυλία

Δύο ηλικιωμένοι το έσκασαν από τον οίκο ευγηρίας στον οποίο έμεναν για να παρακολουθήσουν ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ metal μουσικής.

Το Wacken Open Air πραγματοποιήθηκε στην πόλη Wacken, στη βόρεια Γερμανία, από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου 2018.

Σύμφωνα με τον δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό NDR, το προσωπικό του οίκου ευγηρίας όταν διαπίστωσε ότι οι δύο ηλικιωμένοι έλειπαν, ειδοποίησε την αστυνομία.

Τελικά και οι δύο άντρες βρέθηκαν στο φεστιβάλ, στις τρεις το πρωί, «αποπροσανατολισμένοι και ζαλισμένοι», όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Μέρλε Νόιφελντ.

Οι δύο ηλικιωμένοι διένυσαν απόσταση περίπου 40χλμ. περπατώντας και με μέσα μαζικής μεταφοράς από το Dithmarscher, στο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν, όπου βρίσκεται ο οίκος ευγηρίας στο Wacken, κοντά στο Αμβούργο.

«Προφανώς τους άρεσε το Φεστιβάλ Metal» συνέχισε. «Από το προσωπικό αμέσως οργανώθηκε η μεταφορά τους με ταξί πίσω στον οίκο ευγηρίας» πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα:

Ηλικιωμένοι «τουρίστες» αρχαιοκάπηλοι στο Αιγαίο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις