Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης
ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με τις Αρχές να εκκενώνουν έναν τερματικό σταθμό. Η αστυνομία ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι σταμάτησε την επιβίβαση στον τερματικό σταθμό 1 του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Γερμανίας. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ένας άνδρας που δεν είχε εξουσιοδότηση πέρασε στο χώρο επιβίβασης και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με την Bild. Φέρεται δε […]

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗς ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με τις Αρχές να εκκενώνουν έναν τερματικό σταθμό.

Η αστυνομία ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι σταμάτησε την επιβίβαση στον τερματικό σταθμό 1 του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Γερμανίας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ένας άνδρας που δεν είχε εξουσιοδότηση πέρασε στο χώρο επιβίβασης και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με την Bild. Φέρεται δε να είχε μαζί του και ένα παιδί.

Στην ανακοίνωσή της στο Twitter η αστυνομία αναφέρει: «Στην περιοχή Α του τερματικού σταθμού 1 στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης λαμβάνονται αστυνομικά μέτρα. Αυτά περιλαμβάνουν μια άμεση παύση της επιβίβασης και εκκένωση της περιοχής ασφαλείας στα επίπεδα 2 και 3. Θα ακολουθήσουν περαιτέρω λεπτομέρειες».

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το πώς κατάφερε ο άνδρας να αποφύγει τα μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) μπήκε στον φυλασσόμενο χώρο με το παιδί, όταν αποσπάστηκε προς στιγμήν η προσοχή των φρουρών.

Η επιβίβαση σταμάτησε γύρω στις 11:30 τοπική ώρα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Fraport που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο και ήδη έχουν σταματήσει  50 πτήσεις με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται 13.000 επιβάτες!

Διαβάστε ακόμα:

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους -Στο νοσοκομείο 33 άτομα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις