Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μάνα «τέρας» εξέδιδε τον γιο της σε παιδεραστές
ΚΟΣΜΟΣ

Μάνα «τέρας» εξέδιδε τον γιο της σε παιδεραστές

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της υπόθεσης ενός 9χρονου αγοριού, το οποίο η μητέρα του και ο φίλος της εξέδιδαν σε παιδεραστές. Ο πέλεκυς της γερμανικής Δικαιοσύνης έπεσε βαρύς στην μητέρα που εξέδιδε με τη βοήθεια του συντρόφου της τον εννιάχρονο γιο της σε παιδεραστές που έβρισκε στο λεγόμενο «Σκοτεινό Διαδίκτυο» (Dark Web). Το δικαστήριο […]

ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της υπόθεσης ενός 9χρονου αγοριού, το οποίο η μητέρα του και ο φίλος της εξέδιδαν σε παιδεραστές.

Ο πέλεκυς της γερμανικής Δικαιοσύνης έπεσε βαρύς στην μητέρα που εξέδιδε με τη βοήθεια του συντρόφου της τον εννιάχρονο γιο της σε παιδεραστές που έβρισκε στο λεγόμενο «Σκοτεινό Διαδίκτυο» (Dark Web).

Το δικαστήριο του Φράιμπουργκ στη νοτιοδυτική Γερμανία καταδίκασε την 48χρονη Berrin Taha σε 12,5 χρόνια κάθειρξη και τον 39χρονο σύντροφό της Christian Lais σε άλλα 12 χρόνια κάθειρξη.

Ήταν οι δύο βασικοί ύποπτοι ενός κυκλώματος παιδεραστίας που λειτουργούσε στο Στάουφεν, κοντά στο Φράιμπουργκ σε μια από τις τρομακτικές υποθέσεις παιδικής κακοποίησης που έχει καταγραφεί στα χρονικά της χώρας.

Οι δυο τους ομολόγησαν μόνον ότι εξέδιδαν το θύμα κι ότι το κακοποιούσαν και οι ίδιοι.

Ο δικαστής είπε ότι η μητέρα αποφάσισε σε πρώτη φάση να συμμετάσχει στην κακοποίηση του ίδιου της του παιδιού για να μην την εγκαταλείψει ο σύντροφός της, αλλά αργότερα «γλυκάθηκε» από τα χρήματα που εισέπρατταν για να το εκδίδουν.

Το θύμα, που είναι σήμερα 10 ετών, ζει με θετή οικογένεια και σύμφωνα με το δικηγόρο του «είναι σχετικά καλά, αν λάβει κανείς υπόψη τι έχει περάσει».

Διαβάστε ακόμα:

Κατέδωσε τον 18χρονο γιο της στις Αρχές για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις