Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βασιλική Μιλλούση: Όλοι μας ρωτούσαν γιατί πέθαναν τόσοι άνθρωποι (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βασιλική Μιλλούση: Όλοι μας ρωτούσαν γιατί πέθαναν τόσοι άνθρωποι (vid)

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στο Καλοκαίρι μαζί στις 07:00 μετά την επιστροφή της από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής γυναικών, στη Γλασκόβη. Η ίδια είχε αναφερθεί σε συνέντευξη της προ ημερών στα τραγικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Ελλάδα εξαιτίας της φονικής πυρκαγιάς, αλλά και στο γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάει στην περιοχή να βοηθήσει αν […]

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στο Καλοκαίρι μαζί στις 07:00 μετά την επιστροφή της από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής γυναικών, στη Γλασκόβη.

Η ίδια είχε αναφερθεί σε συνέντευξη της προ ημερών στα τραγικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Ελλάδα εξαιτίας της φονικής πυρκαγιάς, αλλά και στο γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάει στην περιοχή να βοηθήσει αν και το ήθελε πολύ.

«Δεν γινόταν εκ των πραγμάτων γιατί είχαμε διπλές προπονήσεις πριν φύγουμε. Ήταν δυο μέρες πριν φύγω για το Ευρωπαϊκό. Βέβαια, βοήθησα κι εγώ και όλη η ομάδα με όλους τους υπόλοιπους τρόπους. Αλλά ήθελα να πάω να είμαι δίπλα, να προσφέρω, να βοηθήσω σε ό,τι γινόταν εκεί πέρα.

Οι συναθλητές μας στο εξωτερικό, όλοι μας ρωτούσαν τι έγινε και πως έγινε αυτή η καταστροφή, γιατί να πεθάνουν τόσα άτομα. Υπήρχαν απορίες», ανέφερε η αθλήτρια στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Δείτε ακόμη:

Πετρούνιας: Ο άρχοντας των κρίκων μιλάει για τις γυναίκες σήμερα και την Βασιλική… του! (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις