Τσίπρας: «Μια νέα σελίδα για την Ελλάδα»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: «Μια νέα σελίδα για την Ελλάδα»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Την αισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα στη χώρα εξέφρασε απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά και την σημερινή εκταμίευση της τελευταίας δόσης των μνημονίων. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με αφορμή την εκταμίευση των 15 δισεκατομμυρίων ευρώ, γίνεται λόγος για ένα νέοι ξεκίνημα για την Ελλάδα. Αναλυτικά η γραπτή δήλωση […]

06.08.2018 | 20:51

Την αισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα στη χώρα εξέφρασε απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά και την σημερινή εκταμίευση της τελευταίας δόσης των μνημονίων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με αφορμή την εκταμίευση των 15 δισεκατομμυρίων ευρώ, γίνεται λόγος για ένα νέοι ξεκίνημα για την Ελλάδα.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Αλέξη Τσίπρα αναφέρει τα εξής:

«Ανοίγει μια νέα σελίδα μετά την τελευταία πράξη του δράματος των μνημονίων. Έχουμε πλέον πολλή δουλειά μπροστά μας αλλά και επιτέλους μία νέα προοπτική για την κοινωνική πλειοψηφία».

«Η εκταμίευση της τελευταίας δόσης του προγράμματος σηματοδοτεί και την τελευταία πράξη του δράματος των μνημονίων. Η Ελλάδα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της ξανά και διαψεύστηκαν όσοι όλα αυτά τα χρόνια επιχείρησαν να υπονομεύσουν αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Τώρα μπορεί να ανοίξει μία νέα σελίδα προόδου, δικαιοσύνης και ανάπτυξης. Έχουμε πλέον πολλή δουλειά μπροστά μας αλλά και επιτέλους μία νέα προοπτική για την κοινωνική πλειοψηφία» καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε ακόμα:

«Πληρώθηκαν» τα 15 δισ. ευρώ της τελευταίας δόσης

Exit mobile version