Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αν δεν υπάρχει βάση αγάπης είναι πιθανό να διαλυθεί το σύμπαν
LIFESTYLE

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αν δεν υπάρχει βάση αγάπης είναι πιθανό να διαλυθεί το σύμπαν

  Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι έγκυος στο δεύτερο μωράκι της. Με τέλειες αναλογίες και την κοιλίτσα φουσκωμένη, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του People στην παραλία του Island και μίλησε στο περιοδικό για την όμορφη περίοδο που ζει, για το πώς έμαθε ότι περιμένει το δεύτερο μωράκι της και αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία με […]

 

anastasopoulou

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι έγκυος στο δεύτερο μωράκι της. Με τέλειες αναλογίες και την κοιλίτσα φουσκωμένη, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του People στην παραλία του Island και μίλησε στο περιοδικό για την όμορφη περίοδο που ζει, για το πώς έμαθε ότι περιμένει το δεύτερο μωράκι της και αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία με τον άντρα της ζωής της, Φώτη Μπενάρντο.

Πριν από λίγες ημέρες σταμάτησες από την παράσταση Μόλις Χώρισα. Κουράστηκες;

Πάρα πολύ. Ο ρόλος ήταν απαιτητικός. Έχω μάθει να δίνω παραπάνω από το 100% του εαυτού μου. Επίσης, έπρεπε να κάνω μία εξέταση που δεν μπορούσε να πάρει παράταση, η οποία απαιτεί ξεκούραση. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί έτσι όπως πήγαινα δεν με έβλεπα να σταματάω. Είχα πάρει φόρα και ο γιατρός μου ανησυχούσε πολύ. Τώρα κυνηγάω τη Λυδία, που είναι σε μια πολύ ατίθαση φάση.

Είσαι υπερπροστατευτική;

Όχι, αλλά δεν γίνεται να αφήσεις ένα παιδί σε ένα σπίτι μόνο του να κάνει βόλτες. Πρέπει να έχεις το νου σου συνέχεια. Θέλω να είναι πεντακάθαρη, να είναι το σπίτι μαζεμένο, το φαγητό έτοιμο.

Το φύλο του μωρού το ξέρεις;

Ναι, αλλά δεν το λέμε ακόμα επειδή υπάρχει η πιθανότητα του λάθους. Παίξαμε ένα μικρό παιχνιδάκι με τους δημοσιογράφους γιατί ήθελαν να βγάλουν προς τα έξω ότι μου ξέφυγε το φύλο του μωρού. Μετά πήραν συνεντεύξεις από τους συναδέλφους μου στο θέατρο. Ο ένας έλεγε ότι είναι κορίτσι και ο άλλος αγόρι, αλλά με απόλυτη πειθώ! Και έτσι τους έχουμε μπερδέψει και είμαι ήσυχη.

Πώς κατάλαβες ότι είσαι έγκυος;

Δεν σταματήσαμε ποτέ να προσπαθούμε να κάνουμε παιδί. Θέλουμε να αποκτήσουμε μεγάλη οικογένεια. Επειδή θήλαζα για μεγάλο χρονικό διάστημα – δύο χρόνια – δεν μπορούσα να μείνω έγκυος. Δεν ήξερα πότε θα συμβεί. Ήταν όμορφο γιατί ήταν απρόσμενο. Το έμαθα με τον κλασσικό τρόπο. Είχα καθυστέρηση, έκανα τεστ εγκυμοσύνης, έβαλα τα κλάματα, πήγα στον άντρα μου και κλάψαμε μαζί.

Πώς το ανακοίνωσες στον Φώτη;

Με είδε που έκλαιγα και το κατάλαβε.

Η πρώτη σου εγκυμοσύνη ήρθε εύκολα;

Όχι. Δεν ήρθε εύκολα γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να μείνω έγκυος.

Συναισθηματικά πώς βιώνεις τη δεύτερη εγκυμοσύνη;

Επειδή όλη σου η αγάπη επικεντρώνεται στο πρώτο παιδί – και πραγματικά αν δεν το έχεις ζήσει δεν ξέρεις πόσο μεγάλη αγάπη είναι αυτή – αναρωτιέσαι πώς μπορεί να σου ξανασυμβεί με έναν άλλον άνθρωπο. Είναι σαν να είσαι φουλ ερωτευμένος και να πρέπει να ερωτευτείς με το ζόρι και κάποιον άλλον. Είναι περίεργο, όμως όλοι λένε πως μοιράζεται απόλυτα όταν έρθει το μωρό. Θέλω η Λυδία να καταλάβει ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει και ότι το μωρό που έρχεται είναι “δικό μας”.

Έχετε προετοιμάσει τη Λυδία για το αδερφάκι που έρχεται;

Της μιλάω συνέχεια. Και εκείνη βάζει το κεφαλάκι της και ακούει το μωρό. Του μιλάει, μάλιστα της έχουμε πει και το όνομα και το φωνάζει έτσι. Η Λυδία είναι καλό παιδάκι.

Με τον Φώτη έχετε κάνει γάμο στο δημαρχείο πολύ αυθόρμητα και για τα τυπικά.

Δεν το ήξερε κανείς. Δεν καλέσαμε πολύ βασικούς ανθρώπους της οικογένειας, γιατί δεν ήταν μεγάλο ζήτημα για εμάς.

Σκέφτεστε να κάνετε και θρησκευτικό;

Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που δουλεύουμε στο θέαμα. Ο γάμος, πέρα από το θρησκευτικό κομμάτι, βασίζεται στο να γίνει μία μέρα ξεχωριστή για έναν άνθρωπο. Εμείς δεν έχουμε αυτή την ανάγκη. Το να βαφτώ, να ντυθώ, να γίνω όμορφη και να με χειροκροτήσουν το έχω ζήσει πολλές φορές. Δεν είναι ο καημός μου. Καταλαβαίνω, φυσικά, ότι είναι σημαντικό για μία γυναίκα. Για να κάνουμε αυτό το μυστήριο θα πρέπει να βρεθούμε σε κάποιο μέρος ενεργειακά δυνατό, με ανθρώπους που θα μας εμπνεύσουν να το μοιραστούμε. Ένας μεγάλος κοσμικός γάμος δεν μου λέει τίποτα.

Ο ερχομός της Λυδίας επηρέασε τη σχέση σας;

Βέβαια. Είναι πολύ φυσιολογικό δυο ανέμελοι, ερωτευμένοι άνθρωποι να χάσουν τις ισορροπίες τους όταν έρχεται στον κόσμο ένα παιδί. Είναι μία νέα ζωή που εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την μάνα. Κανείς δεν μπορεί να κοιμηθεί αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί και να σταματήσει να δουλεύει κι αν δεν υπάρχει σοβαρή βάση αγάπης είναι πιθανό να διαλυθεί το σύμπαν. Είχαμε δυσκολίες στην προσαρμογή και ακόμα μπορεί σε κάποια πράγματα να μη συμφωνούμε.

Είσαι ακόμα ερωτευμένη;

Πάντα θα είμαι ερωτευμένη με τον Φώτη. Ξέρω πολύ καλά τι είναι αυτό που με εξιτάρει σε έναν άνθρωπο και το βρήκα σε εκείνον. Είναι ένας πανέμορφος άντρας και μου αρέσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο! Πρώτη φορά τον είδα πριν από πολλά χρόνια, όταν ακόμα υπήρχε το My Space. Τον είδα τότε σε μία φωτογραφία και έπαθα ζημιά.

Μετά έμαθα ότι είναι Έλληνας. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Κρατήσαμε φιλική επαφή αλλά δεν με φλέρταρε ποτέ όσο είχαμε και οι δύο άλλες σχέσεις. Για αυτό τον εμπιστεύομαι τόσο πολύ. Αντίστοιχα και εκείνος εμένα. Όταν ήπιαμε καφέ ήμασταν και οι δύο χωρισμένοι. Τον είδα και είπα “αυτόν τον άντρα θέλω”. Αλλά δεν τον διεκδίκησα. Πιστεύω ότι, για να μπορέσεις να μείνεις με έναν άντρα, θα πρέπει να σε έχει διεκδικήσει αυτός. Εδώ δεν χωράνε φεμινισμοί. Ο άντρας σου θα πρέπει να σου έχει αποδείξει ότι είναι αρσενικό.

Δείτε ακόμη:

Μαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου: «Ο Νίκος είναι ο άντρας της ζωής μου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις