Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγική δήλωση Τσιρώνη: Και στην 11η Σεπτεμβρίου δεν ήταν όλα καλά καμωμένα (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγική δήλωση Τσιρώνη: Και στην 11η Σεπτεμβρίου δεν ήταν όλα καλά καμωμένα (vid)

«Το ότι αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη, δεν σημαίνει ότι είναι και φταίχτης», σχολίασε ο Γιάννης Τσιρώνης. Δεκατέσσερις ημέρες από τη φονική πυρκαγιά ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος είπε «δεν σημαίνει ότι όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη φταίει για ότι συμβαίνει». «Δεν μπορούμε να λέμε ότι όλα έγιναν καλά καμωμένα, όταν υπάρχει έστω και ένας νεκρός». «Όταν έπεσαν […]

«Το ότι αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη, δεν σημαίνει ότι είναι και φταίχτης», σχολίασε ο Γιάννης Τσιρώνης.

Δεκατέσσερις ημέρες από τη φονική πυρκαγιά ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος είπε «δεν σημαίνει ότι όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη φταίει για ότι συμβαίνει».

«Δεν μπορούμε να λέμε ότι όλα έγιναν καλά καμωμένα, όταν υπάρχει έστω και ένας νεκρός».

«Όταν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι και χάθηκαν μερικές χιλιάδας άνθρωποι, κανείς δεν μπορεί να πει ότι όλα ήταν καλά καμωμένα. από την άλλη μεριά βέβαια το να παραιτηθεί ένας αξιωματικός από μια θέση ευθύνης. δεν σημαίνει, ότι είναι φταίχτης, επειδή εκείνη την στιγμή βρέθηκε στο τιμόνι».

Οι οικολόγοι ζητάμε συγνώμη

Μιλώντας για τη στάση των οικολόγων, τους οποίους και εκπροσωπεί, ανάφερε, «εμείς οι οικολόγοι ζητήσαμε συγνώμη. Νιώθουμε την ανάγκη, εμείς οι οικολόγοι να ζητήσουμε συγνώμη, γιατί εμείς κάποια πράγματα τα ξέραμε. Δεν πιέσαμε όσο έπρεπε».

Δείτε ακόμη:

Μήνυση για τις πυρκαγιές καταθέτει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις