Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεύθερη πλέον η Ελεωνόρα Ζουγανέλη
LIFESTYLE

Ελεύθερη πλέον η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Τέλος για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Γιάννη Αθητάκη, όπου σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, δεν είναι πλέον μαζί. Από τις αρχές του καλοκαιριού, η τραγουδίστρια ταξιδεύει στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, ενώ ο 36χρονος Κρητικός περνά το καλοκαίρι του στο νησί, όπου εργάζεται […]

Τέλος για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Γιάννη Αθητάκη, όπου σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, δεν είναι πλέον μαζί.

Από τις αρχές του καλοκαιριού, η τραγουδίστρια ταξιδεύει στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, ενώ ο 36χρονος Κρητικός περνά το καλοκαίρι του στο νησί, όπου εργάζεται ως μπάρμαν.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η Ελεωνόρα και ο Γιάννης πήραν από κοινού την απόφαση του χωρισμού. Άλλωστε τα λόγια της αγαπημένης ερμηνεύτριας σε πρόσφατη συνέντευξή της άφησαν να υπονοηθεί ότι ίσως έχει χωρίσει.

«Μπορεί να με ενοχλούν πολλά πράγματα αλλά τα υπομένω, ειδικά αν αγαπώ κάποιον. Μακάρι να μην το έκανα, γιατί βγαίνω πολύ κουρασμένη από μία τέτοια κατάσταση».

Η δήλωση, όμως, που επιβεβαιώνει ότι η Ελεωνόρα είναι ξανά μόνη είναι αυτή που αναφέρεται στο ότι δεν έχει βρει τον έναν και μοναδικό έρωτα της ζωής της: «Έχω πατήσει πολλές ψηλές κορφές χάρη στον έρωτα, αλλά δεν έχω ακόμη φτάσει στον έναν και μοναδικό, άρα η διαδρομή συνεχίζεται».

Οι εμφανίσεις του ζευγαριού ήταν σπάνιες.

Το ζευγάρι έμενε κάθε βράδυ μαζί, ενώ μετά από μερικό διάστημα η αγαπημένη ερμηνεύτρια τελικά άφησε το σπίτι της στον Λυκαβηττό και συγκατοίκησε με τον σύντροφό της.

Δυστυχώς όμως, όλα άλλαξαν.

Δείτε ακόμη:

Ενοχλημένη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις