Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / «Ξέμεινες» από αποσμητικό; Υπάρχει λύση
PLUS

«Ξέμεινες» από αποσμητικό; Υπάρχει λύση

Τώρα το καλοκαίρι δεν πάμε πουθενά χωρίς αποσμητικό! Τι γίνεται όμως όταν σου τελειώνει και δεν μπορείς να βρεις καινούργιο; Φτιάχνεις μόνος σου, το δικό σου αποσμητικό που κρατάει, με ελάχιστα υλικά. Ακολούθησε τις τεχνικές της διάσημης πρωταγωνίστριας του Divergent, S. Woodley, που δεν τοποθετεί κανένα προϊόν στο σώμα της, αν δεν το έχει παρασκευάσει […]

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ

Τώρα το καλοκαίρι δεν πάμε πουθενά χωρίς αποσμητικό!

Τι γίνεται όμως όταν σου τελειώνει και δεν μπορείς να βρεις καινούργιο; Φτιάχνεις μόνος σου, το δικό σου αποσμητικό που κρατάει, με ελάχιστα υλικά.

Ακολούθησε τις τεχνικές της διάσημης πρωταγωνίστριας του Divergent, S. Woodley, που δεν τοποθετεί κανένα προϊόν στο σώμα της, αν δεν το έχει παρασκευάσει η ίδια, με φυσικές πρώτες ύλες.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι: μπουκαλάκι σπρέι(αποστειρωμένο), αιθέριο έλαιο λεμονιού ή πορτοκαλιού (30 σταγόνες), 85ml καθαρό οινόπνευμα.

Γέμισε όλο το dispenser με το καθαρό οινόπνευμα. Στη συνέχεια ρίξε μέσα 30 σταγόνες με άρωμα λεμόνι ή πορτοκάλι και ανακίνησε πολύ, πολύ καλά. Σε περίπτωση, που το μπουκάλι σου χωράει λιγότερο υγρό, μείωσε τις σταγόνες από 30 σε 10.

Πως λειτουργεί;

Πολύ απλά, το οινόπνευμα σκοτώνει όλα τα βακτήρια που προκαλούν δυσάρεστες οσμές, ενώ η όμορφη μυρωδιά σε αναζωογονεί και φρεσκάρει το δέρμα σου.

Όταν σου τελειώσει, πλύνε καλά το μπουκάλι και αποστείρωσε το. Στη συνέχεια, μπορείς να ανανεώσεις το σπρέι σου με τα υλικά που ήδη έχεις, κάνοντας οικονομία.

Διαβάστε ακόμα:

Διώξτε τους αντιαισθητικούς λεκέδες από το αποσμητικό, με αυτά τα tips

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις