Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επίθεση Ρουβίκωνα – Με μπογιές στο υπουργείο Υποδομών (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση Ρουβίκωνα – Με μπογιές στο υπουργείο Υποδομών (vid)

Μέλη του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν με μπογιές στη διεύθυνση του υπουργείου Υποδομών, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα Indymedia, ο Ρουβίκωνας αναφέρει πως η επίθεση έγινε για τα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς. Η οργάνωση κάνει λόγο για «εν μέρει συμμετοχή του στη δολοφονία δεκάδων συνανθρώπων μας στη Ραφήνα, στο Μάτι και στην […]

Επίθεση Ρουβίκωνα με μπογιές συο Υπουργείο Υποδομών

Μέλη του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν με μπογιές στη διεύθυνση του υπουργείου Υποδομών, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα Indymedia, ο Ρουβίκωνας αναφέρει πως η επίθεση έγινε για τα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς.

Η οργάνωση κάνει λόγο για «εν μέρει συμμετοχή του στη δολοφονία δεκάδων συνανθρώπων μας στη Ραφήνα, στο Μάτι και στην Κινέττα.

«Όλοι συμφωνούν πως εάν υπήρχαν οι απαραίτητες υποδομές για εκκένωση των περιοχών και για την αντιμετώπιση πυρκαγιών, ο όλεθρος θα ήταν σίγουρα μικρότερος. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο καλύτερη θα ήταν οι μοίρα των ανθρώπων, όμως, είναι βέβαιο πως θα ήταν καλύτερη. Το κράτος, όπως σε κάθε έκτακτη για το ίδιο συνθήκη, επιλέγει να στρουθοκαμηλίζει. Προτιμάει για καθαρά πολιτικούς λόγους, να αποφεύγει τις ευθύνες του» αναφέρεται στο κείμενο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ρουβίκωνας μετά την επίθεση στο ΥΠΕΞ: «Θα επανέλθουμε»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις