Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διαμαρτυρία πολιτών στο Μάτι: «Ούτε συγγνώμη ούτε ντροπή» (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρία πολιτών στο Μάτι: «Ούτε συγγνώμη ούτε ντροπή» (pics)

Ούτε μια ουσιαστική συγνώμη δεν έχει ειπωθεί, σύμφωνα με τα όσα λένε οι κάτοικοι στο Μάτι, μετά τις φονικές πυρκαγιές που άφησαν πίσω τους μόνο την καταστροφή. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, εθελοντές και κάτοικοι της περιοχής προχώρησαν σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας. Οι διαμαρτυρόμενοι τοποθέτησαν πανό στην Αργυρά Ακτή με το μήνυμα «Ούτε συγγνώμη, […]

Μάτι Πινακίδα

Ούτε μια ουσιαστική συγνώμη δεν έχει ειπωθεί, σύμφωνα με τα όσα λένε οι κάτοικοι στο Μάτι, μετά τις φονικές πυρκαγιές που άφησαν πίσω τους μόνο την καταστροφή.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, εθελοντές και κάτοικοι της περιοχής προχώρησαν σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας.

Οι διαμαρτυρόμενοι τοποθέτησαν πανό στην Αργυρά Ακτή με το μήνυμα «Ούτε συγγνώμη, ούτε ντροπή, στις στάχτες φωνάζουν οι νεκροί».

Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι σε δηλώσεις τους, προχώρησαν σε αυτή την κίνηση συμβολικά, καθώς θεωρούν ότι δεν έχει ειπωθεί ούτε μία ουσιαστική συγγνώμη για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική.

ΠΑΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΑΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΑΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΑΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

Διαβάστε ακόμα:

Ιατρικός Σύλλογος: Εκπέμπει SOS για την ποιότητα νερού – αέρα στο Μάτι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις