Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Παραδοχή Δούρου: «Μια συγνώμη δεν αρκεί»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραδοχή Δούρου: «Μια συγνώμη δεν αρκεί»

Μια συγγνώμη δεν αρκεί, δηλώνει η Ρένα Δούρου, παραδεχόμενη ότι έγιναν λάθη στη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική. «Κανείς δεν μπορεί να λέει ότι τα κάναμε όλα καλά, όταν υπάρχουν νεκροί. Αυτό όμως συμβαίνει σε κάθε τραγωδία στον τόπο μας. Ισχυριζόμαστε ότι τα κάναμε όλοι όλα τέλεια. Όμως ο αριθμός των νεκρών λέει άλλα», δηλώνει […]

Μια συγγνώμη δεν αρκεί, δηλώνει η Ρένα Δούρου, παραδεχόμενη ότι έγιναν λάθη στη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική.

«Κανείς δεν μπορεί να λέει ότι τα κάναμε όλα καλά, όταν υπάρχουν νεκροί. Αυτό όμως συμβαίνει σε κάθε τραγωδία στον τόπο μας. Ισχυριζόμαστε ότι τα κάναμε όλοι όλα τέλεια. Όμως ο αριθμός των νεκρών λέει άλλα», δηλώνει η περιφερειάρχης Αττικής στην «Εφημερίδα των Συντακτών.

«Η περιφέρεια Αττικής που ο ρόλος της στις πυρκαγιές είναι να συνδράμει την πυροσβεστική, είχε εγκαίρως προτάσεις», σημειώνει, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: «Μελετώντας εκ των υστέρων με ηρεμία τα στοιχεία την πορεία και την ταχύτητα της φωτιάς, νομίζω ότι όντως ήταν πολύ δύσκολο να εκτιμηθούν από τους επιχειρησιακά αρμόδιους τα στοιχεία της».

«Δεν μπορούμε να περιοριζόμαστε σε μια συγγνώμη ή στην έκφραση συλλυπητηρίων για τα θύματα, γατί αυτά δεν αρκούν», τονίζει ακόμη η κ. Δούρου.

Τέλος, αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνει: «Ο πρωθυπουργός ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και θα πράξει αναλόγως όταν έλθει η ώρα, Αν κάποιοι προσπάθησαν αν τον παραπλανήσουν ή να εξωραΐσουν καταστάσεις, είμαι σίγουρη ότι την ώρα που πρέπει θα πάρουν την απάντησή τους».

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση Πατούλη σε Δούρου: «Ζητάει και τα ρέστα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις