Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ο Θανάσης Λάλας εξομολογείται: «Εγώ ο τυχερός, εγώ ο αχάριστος»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Θανάσης Λάλας εξομολογείται: «Εγώ ο τυχερός, εγώ ο αχάριστος»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Θέατρο του Κουμάρου στην Τήνο, μια ιδιότυπη παράσταση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Θανάσης Λάλας, εμπνεόμενος από τις πολύωρες συνομιλίες του με τον Τσόκλη, τόλμησε να προβάλει και να ηρωοποιήσει το πρόσωπο του καλλιτέχνη, βάζοντας τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα. Ο Θανάσης Λάλας προβάλλει τους πιο ανατρεπτικούς συλλογισμούς […]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Θέατρο του Κουμάρου στην Τήνο, μια ιδιότυπη παράσταση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Θανάσης Λάλας, εμπνεόμενος από τις πολύωρες συνομιλίες του με τον Τσόκλη, τόλμησε να προβάλει και να ηρωοποιήσει το πρόσωπο του καλλιτέχνη, βάζοντας τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα.

Ο Θανάσης Λάλας προβάλλει τους πιο ανατρεπτικούς συλλογισμούς του και τις πιο σημαντικές στιγμές της ανθρώπινης πορείας του.

Καθισμένος σε μια υποθετική λίμνη αίματος, ο Θανάσης Λάλας μεταμορφώθηκε σε Πυθεία έχοντας συντροφιά την πιανίστα Νεφέλη Μούσουρα, η οποία ερμήνευσε μέρη έργων μεγάλων μουσικών, την ίδια ώρα που ο καλλιτέχνης πλανιόταν στο χώρο της σκηνής με απέραντο σεβασμό τόσο προς τον Λόγο όσο και στη Μουσική.

Η παράσταση αποτέλεσε ένα πρότυπο δίδαγμα αλληλοσεβασμού μεταξύ των τριών καλλιτεχνών και μια πρωτότυπη, πρωτόλεια παράσταση.

Διαβάστε ακόμα:

Πλέσσας

Μίμης Πλέσσας: Μια θάλασσα τραγούδια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις