Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ντόρα Μπακογιάννη: Οργή για την μεταφορά Κουφοντίνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα Μπακογιάννη: Οργή για την μεταφορά Κουφοντίνα

Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη για την μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές Βόλου. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε μέσω twitter την απόφαση μεταγωγής του εκτελεστή της «17Ν», στις αγροτικές φυλακές Βόλου και εξαπολύει βολές κατά της κυβέρνησης. Η κυρία Μπακογιάννη χαρακτηρίζει τους κυβερνώντας ανίκανους να προστατεύσουν τους πολίτες, αλλά […]

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη για την μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές Βόλου.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε μέσω twitter την απόφαση μεταγωγής του εκτελεστή της «17Ν», στις αγροτικές φυλακές Βόλου και εξαπολύει βολές κατά της κυβέρνησης.

Η κυρία Μπακογιάννη χαρακτηρίζει τους κυβερνώντας ανίκανους να προστατεύσουν τους πολίτες, αλλά ικανότατους να κάνουν τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση «μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα». «Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα», κατέληξε.

Δείτε το tweet της κυρίας Μπακογιάννη:

«Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες και να αντιδράσετε στοιχειωδώς στην καταστροφή, ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα. Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα.»

Διαβάστε ακόμα:

Κυριάκος

Μητσοτάκης: Όσο η Ελλάδα θρηνεί, η κυβέρνηση μετέφερε στα μουλωχτά τον Κουφοντίνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις