Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εφιαλτικές στιγμές- Βίασε ένα 5χρονο αγόρι πάνω από 100 φορές!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφιαλτικές στιγμές- Βίασε ένα 5χρονο αγόρι πάνω από 100 φορές!

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο έπεσε θύμα των άρρωστων ορέξεων ενός 33χρονου περισσότερες από 100 φορές, με δόλωμα τα video games. Η δοκιμασία του 5χρονου ξεκίνησε όταν μετακόμισαν στην ίδια γειτονιά με τον 33χρονο. Το τέλος του εφιάλτη του ήρθε το 2007 όταν μετακόμισαν από την περιοχή. Το δεκάχρονο πλέον αγόρι πήγε […]

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο έπεσε θύμα των άρρωστων ορέξεων ενός 33χρονου περισσότερες από 100 φορές, με δόλωμα τα video games.

Η δοκιμασία του 5χρονου ξεκίνησε όταν μετακόμισαν στην ίδια γειτονιά με τον 33χρονο. Το τέλος του εφιάλτη του ήρθε το 2007 όταν μετακόμισαν από την περιοχή.

Το δεκάχρονο πλέον αγόρι πήγε πριν από περίπου έναν χρόνο στις αρχές για να τον καταγγείλει, αφού υπέφερε για χρόνια από εφιάλτες και OCD. Πλενόταν τόσο έντονα που το δέρμα του γινόταν κατακόκκινο.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό ότι ο Ali γνώρισε το θύμα όταν εκείνος ήταν 18 ετών και μετακόμισε στη γειτονιά του. «Στο δωμάτιό του είχε PlayStation και Xbox και προσκαλούσε τον ανήλικο για να παίξουν video games. Ενώ ήταν μόνο 5 ετών, ο Ali τον πλησίασε από πίσω και τον φίλησε. Προχώρησε περισσότερο τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Οι αρχές καταδίκασαν σε 21 χρόνια φυλακή τον 33χρονο Anwar Ali που βίασε πάνω από 100 φορές ανήλικο αγόρι μεταξύ 2003 και 2007.

Διαβάστε ακόμα:

Το ξενοδοχείο της κόλασης: Ομαδικός βιασμός τουρίστριας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις