Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Συναυλία στο Ηρώδειο για την αξέχαστη Αρλέτα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Συναυλία στο Ηρώδειο για την αξέχαστη Αρλέτα

Έλληνες ερμηνευτές και φίλοι της Αρλέτας θα συναντηθούν στο Ηρώδειο την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, για να τραγουδήσουν για εκείνη. Ανάμεσά τους θα βρίσκονται καλλιτέχνες της γενιάς της που συμπορεύθηκαν παράλληλα ή και δημιουργικά δίπλα της, οικείοι άνθρωποί της, αλλά και κάποιοι καλλιτέχνες νεότεροι, που την αναφέρουν ως πηγή ουσιαστικής έμπνευσης. Μαζί τους και δυο διεθνείς […]

Αρλέτα έγχρωμη φωτο

Έλληνες ερμηνευτές και φίλοι της Αρλέτας θα συναντηθούν στο Ηρώδειο την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, για να τραγουδήσουν για εκείνη.

Ανάμεσά τους θα βρίσκονται καλλιτέχνες της γενιάς της που συμπορεύθηκαν παράλληλα ή και δημιουργικά δίπλα της, οικείοι άνθρωποί της, αλλά και κάποιοι καλλιτέχνες νεότεροι, που την αναφέρουν ως πηγή ουσιαστικής έμπνευσης.

Μαζί τους και δυο διεθνείς συμμετοχές: ο Craig Walker (ιδρυτικό μέλος των Archive) και η Phoebe Killdeer (πρώην αγαπημένη φωνή των Nouvelle Vague) ή αλλιώς οι Them There.   Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά): Φωτεινή Βελεσιώτου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Βαγγέλης Γερμανός, Χρήστος Θηβαίος, Βίκυ Καρατζόγλου, Ντόρα Μπακοπούλου, Sunny Μπαλτζή, Μίλτος Πασχαλίδηςμ, Μπάμπης Στόκας, Τάνια Τσανακλίδου, Γιώργης Χριστοδούλου, Angelika Dusk, Them There: Craig Walker (Archive) & Phoebe Killdeer (Nouvelle Vague).

Η Αρλέτα άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στο ελληνικό τραγούδι.

Ακριβώς ένα χρόνο από τον θάνατό της, όλα αυτά που η ίδια έγραψε και ερμήνευσε θα ακουστούν ξανά στον χώρο του Ηρωδείου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακουστούν επίσης ποιήματα, κείμενα και στίχοι της από ηχογραφήσεις αρχείου αλλά και σε ελεύθερη ανάγνωση από τη Λυδία Φωτοπούλου, όλα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Στέλιου Κρασανάκη, ενώ ο Θύμιος Παπαδόπουλος θα υπογράψει τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών.

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί σε κοινωφελή ιδρύματα.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

Ωδείο Ηρώδου Αττικού Ώρα έναρξης: 21.00  

Τιμές Εισιτηρίων: Οι τιμές των διαθέσιμων εισιτηρίων ξεκινούν από 17 ευρώ και φθάνουν τα 50 ευρώ

Άνω Διάζωμα

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 17 ευρώ (early bird) Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 23 ευρώ

Κάτω Διάζωμα Ζώνη Γ: 30 ευρώ

Ζώνη B: 35 ευρώ

Ζώνη A: 40 ευρώ

Διακεκριμένη Ζώνη Β‘: 45 ευρώ

Διακεκριμένη Ζώνη A’: 50 ευρώ

Για τα ΑΜΕΑ και τους συνοδούς τους υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο Κάτω Διάζωμα (Τμήμα Α – Σειρές 1 & 2): 17 ευρώ

Δείτε ακόμη:

«Το αγόρι που μπορεί να πετάξει», έρχεται στο Μέγαρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις