Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καζανόβας «γιατρός» πουλούσε έρωτα μέσω Facebook
ΚΟΣΜΟΣ

Καζανόβας «γιατρός» πουλούσε έρωτα μέσω Facebook

Καζανόβας «γιατρός» πουλούσε έρωτα και έταζε γάμους μέσω Facebook, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά, από ανυποψίαστες γυναίκες που έχουν ανάγκη από σύντροφο. Σύμφωνα με την Espresso, τελευταίο του θύμα ήταν μια 63χρονη καθηγήτρια Λυκείου, την οποία κατόρθωσε να πείσει να του δανείσει 117.000 ευρώ. Όμως, τα δανεικά αποδείχτηκαν και… αγύριστα, με αποτέλεσμα η εξαπατημένη γυναίκα να […]

Καζανόβας «γιατρός» πουλούσε έρωτα και έταζε γάμους μέσω Facebook, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά, από ανυποψίαστες γυναίκες που έχουν ανάγκη από σύντροφο.

Σύμφωνα με την Espresso, τελευταίο του θύμα ήταν μια 63χρονη καθηγήτρια Λυκείου, την οποία κατόρθωσε να πείσει να του δανείσει 117.000 ευρώ. Όμως, τα δανεικά αποδείχτηκαν και… αγύριστα, με αποτέλεσμα η εξαπατημένη γυναίκα να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Όπως περιέγραψε η 63χρονη, o δήθεν γιατρός, την προσέγγισε στο Facebook, λέγοντάς της μάλιστα ότι βρίσκεται σε αποστολή με τον ΟΗΕ στη Συρία. Έτσι, οι δυο τους άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα και να περνούν ατέλειωτες ώρες.

Κάποια στιγμή, σε μία συνομιλία που είχε με την 63χρονη εκπαιδευτικό, τον περασμένο Φεβρουάριο, της ανέφερε πως θα πήγαινε στην Κύπρο ένας φίλος του για να καταθέσει τους μισθούς του σε τράπεζα, ώστε, αν του συμβεί κάτι στη Συρία, να δοθούν στα παιδιά του στην Αγγλία.

Τον Απρίλιο ένας άγνωστος τηλεφώνησε στην 63χρονη και της ανέφερε ότι είχε φτάσει στην κατεχόμενη Κύπρο, αλλά δεν του επέτρεπαν να περάσει στις ελεύθερες περιοχές, αν δεν πλήρωνε 57.000 ευρώ.

Η γυναίκα επικοινώνησε με τον γιατρό, ο οποίος τη διαβεβαίωσε πως ο φίλος του ήταν πρόσωπο εμπιστοσύνης και πείστηκε να στείλει τα χρήματα. Όμως, μερικές μέρες αργότερα της τηλεφώνησε ξανά και της είπε πως για να «ξεμπλέξει» ο φίλος του θα πρέπει να εμβάσει άλλα 60.000 ευρώ, πράγμα που έκανε η 63χρονη.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, μετά την αποστολή των εμβασμάτων, χάθηκαν τόσο ο «γιατρός» όσο και ο μυστηριώδης άγνωστος.

Η εξαπατημένη 63χρονη κατήγγειλε ντροπιασμένη την απάτη στην Αστυνομία της Πάφου, η οποία τη διερευνά σε συνεργασία με το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Παράλληλα, ερευνά για να εξακριβώσει την ταυτότητα του αλλοδαπού και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Διαβάστε ακόμα:

Έκαναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ – Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις