Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Διορία 24 ωρών στον Ερασιτέχνη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Διορία 24 ωρών στον Ερασιτέχνη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε εξώδικο στον Ερασιτέχνη, χαρακτηρίζοντας καταχρηστική την ως τώρα άρνηση του να δώσει το παραχωρητήριο του «Απόστολος Νικολαϊδης» και βάζοντας deadline ως το μεσημέρι της Παρασκευής. Στην εξώδικη δήλωση – πρόσκληση που έστειλε σήμερα (02/08) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ζητείται από πλευράς ποδοσφαιρικού τμήματος να παραδώσουν οι άνθρωποι του Α. […]

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε εξώδικο στον Ερασιτέχνη, χαρακτηρίζοντας καταχρηστική την ως τώρα άρνηση του να δώσει το παραχωρητήριο του «Απόστολος Νικολαϊδης» και βάζοντας deadline ως το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στην εξώδικη δήλωση – πρόσκληση που έστειλε σήμερα (02/08) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ζητείται από πλευράς ποδοσφαιρικού τμήματος να παραδώσουν οι άνθρωποι του Α. Ο. μέχρι την 15.00 της Παρασκευής (03/08), το παραχωρητήριο για το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», προκειμένου να συμπεριληφθεί στον φάκελο αδειοδότησης για τη συμμετοχή του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα της Super League.

Διαβάστε ακόμα:

Παναθηναϊκός: Φουντώνει η κόντρα με τον ερασιτέχνη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις