Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βιεϊρίνια: Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, στόχος οι όμιλοι του Champions League
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βιεϊρίνια: Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, στόχος οι όμιλοι του Champions League

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βασιλείας στην Ελβετία και την πρόκριση του Δικεφάλου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας είναι να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία στην Ελβετία, […]

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βασιλείας στην Ελβετία και την πρόκριση του Δικεφάλου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας είναι να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία στην Ελβετία, μιας και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί καθόλου, λόγω τραυματισμού στην προθέρμανση. Οι συμπαίκτες του έπαιξαν για εκείνον και του έδωσαν χάρα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έδωσε το σύνθημα ενόψει των αγώνων με την Σπαρτάκ Μόσχας που ακολουθούν.

«Από το ζέσταμα ένιωθα μια ενόχληση. Όμως έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και ο προπονητής έχει όλους μας στο μυαλό του. Για μας ήταν πολύ σημαντική η πρόκριση. Μπορούσαμε να περάσουμε με δύο αποτελέσματα, αλλά ήρθαμε για τη νίκη και το δείξαμε. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους.

Η Σπαρτάκ Μόσχας δεν έχει τόσο μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση όπως η Βασιλεία, αλλά είναι πολύ καλή ομάδα. Πάντως εμείς δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε», ανέφερε ο Πορτογάλος άσος.

Δείτε ακόμη:

Παναθηναϊκός: Φουντώνει η κόντρα με τον ερασιτέχνη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις