Το «λαγωνικό» της WP αποκαλύπτει τα μυστικά του Τραμπ

ΚΟΣΜΟΣ

Το «λαγωνικό» της WP αποκαλύπτει τα μυστικά του Τραμπ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Ο Μπομπ Γούντγουορντ, ο θρυλικός ρεπόρτερ της εφημερίδας The Washington Post στρέφει το συγγραφικό ενδιαφέρον στην κυβέρνηση Τραμπ και «υπόσχεται» πολλές αποκαλύψεις για την ζωή στον Λευκό Οίκο. Η εκδοτική του εταιρία (Simon & Schuster) ανακοίνωσε προχθές ότι προγραμματίζει την έκδοση του 19ου βιβλίου του με τίτλο: «Φόβος: Ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο» που […]

01.08.2018 | 14:43

 

Ο Μπομπ Γούντγουορντ, ο θρυλικός ρεπόρτερ της εφημερίδας The Washington Post στρέφει το συγγραφικό ενδιαφέρον στην κυβέρνηση Τραμπ και «υπόσχεται» πολλές αποκαλύψεις για την ζωή στον Λευκό Οίκο.

Η εκδοτική του εταιρία (Simon & Schuster) ανακοίνωσε προχθές ότι προγραμματίζει την έκδοση του 19ου βιβλίου του με τίτλο: «Φόβος: Ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο» που θα κυκλοφορήσει την 11η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν αρκετοί πρώην αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ και άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στη σημερινή κυβέρνηση, στον Γούντγουορντ δεν δόθηκε ποτέ επίσημη άδεια πρόσβασης στον Λευκό Οίκο ή στον πρόεδρο Τραμπ.

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου δεν έκανε κάτι για να τον βοηθήσει στην έρευνα ή στη συγγραφή του βιβλίου.

Όπως αναφέρει ο εκδοτικός οίκος, το βιβλίο θα αποκαλύψει «τη βασανιστική ζωή εντός του Λευκού Οίκου του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και το πώς ο Αμερικανός πρόεδρος λαμβάνει αποφάσεις για μεγάλα θέματα εσωτερικής κι εξωτερικής πολιτικής».

Το εξώφυλλο θα είναι κόκκινου χρώματος και θα έχει μία φωτογραφία κοντινής λήψης από το πρόσωπο του Τραμπ σε στιγμή αμηχανίας.

Διαβάστε ακόμα:

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Τραμπ με Playmate

Exit mobile version