Έβγαλαν όπλο και μαχαίρι πάνω σε καυγά για τα κτήματα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έβγαλαν όπλο και μαχαίρι πάνω σε καυγά για τα κτήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Στο Μονομελές Αυτόφωρο Τρικάλων οδηγήθηκαν οι δυο κτηνοτρόφοι μετά το σοβαρό επεισόδιο κατά το οποίο έπεσαν πυροβολισμοί! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας κτηνοτρόφος έβγαλε όπλο με το οποίο άρχισε να πυροβολεί και ο άλλος «τράβηξε» μαχαίρι, κατά την διάρκεια καυγά για κτηματικές διαφορές στην περιοχή Αγρελιά. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας, ένας 37χρονος φέρεται […]

01.08.2018 | 19:56

Στο Μονομελές Αυτόφωρο Τρικάλων οδηγήθηκαν οι δυο κτηνοτρόφοι μετά το σοβαρό επεισόδιο κατά το οποίο έπεσαν πυροβολισμοί!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας κτηνοτρόφος έβγαλε όπλο με το οποίο άρχισε να πυροβολεί και ο άλλος «τράβηξε» μαχαίρι, κατά την διάρκεια καυγά για κτηματικές διαφορές στην περιοχή Αγρελιά.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας, ένας 37χρονος φέρεται να καταδίωξε έναν 65χρονο και να προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό του, αλλά όταν ο ηλικιωμένος βγήκε κρατώντας μαχαίρι, ο νεαρότερος άνδρας έβγαλε μια καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Με την παρέμβαση του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου, ο 37χρονος αφοπλίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς οι οποίοι έφτασαν στο σημείο.

Όμως, συνελήφθη και ο 65χρονος, αφού αλληλομηνύθηκαν και αντιμετωπίζουν και οι δυο κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και απειλή.

Διαβάστε ακόμα:

Δολοφονία κτηνοτρόφου: Ομόφωνη η απόφαση

Exit mobile version