Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βρέθηκε ο δολοφόνος του επιχειρηματία
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε ο δολοφόνος του επιχειρηματία

Στα χέρια της αστυνομίας είναι ο πατροκτόνος ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον πατέρα του με κατσαβίδι, πριν από δέκα περίπου ημέρες. Ο άνδρας μετά την πράξη του είχε διαφύγει στην Ισπανία. Πρόκειται για τον γιο του 65χρονου επιχειρηματία Derek Arber. Ο δράστης συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (31/7) βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί από τον […]

Στα χέρια της αστυνομίας είναι ο πατροκτόνος ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον πατέρα του με κατσαβίδι, πριν από δέκα περίπου ημέρες.

Ο άνδρας μετά την πράξη του είχε διαφύγει στην Ισπανία. Πρόκειται για τον γιο του 65χρονου επιχειρηματία Derek Arber. Ο δράστης συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (31/7) βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πρωτοδικών Σύρου.

Καθ΄όλη την διάρκεια της παραμονής του στη μεσογειακή χώρα βρισκόταν υπό παρακολούθηση και τον έπιασαν, μόλις έφτασε στην Αθήνα.

Σημειώνεται πως ο ελληνικής υπηκοότητας και βρετανικής καταγωγής ξενοδόχος, είχε βρεθεί νεκρός το βράδυ του Σαββάτου (21/7) μέσα στο συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων που διατηρούσε στον Άγιο Γεώργιο στην Αντίπαρο.

Ο 65χρονος έφερε χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο στη πλάτη και είχε κακώσεις από στραγγαλισμό.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε με κατσαβίδι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις