Η μητέρα του Νεϊμάρ παίρνει θέση: Σ’ αγαπώ γιε μου, πολεμιστή μου!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μητέρα του Νεϊμάρ παίρνει θέση: Σ’ αγαπώ γιε μου, πολεμιστή μου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η μητέρα του Νεϊμάρ θέλησε να υπερασπιστεί το γιο της από την “επίθεση” που δέχεται μετά τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ 2018 και έγραψε ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media. Το διαφημιστικό σποτ με τον Νεϊμάρ μετά το Μουντιάλ 2018, όπου μιλάει για τη ζωή του εντός και εκτός γηπέδου, οδήγησε σε ένα νέο «κύμα» επικρίσεων […]

01.08.2018 | 11:40

Η μητέρα του Νεϊμάρ θέλησε να υπερασπιστεί το γιο της από την “επίθεση” που δέχεται μετά τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ 2018 και έγραψε ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media.

Το διαφημιστικό σποτ με τον Νεϊμάρ μετά το Μουντιάλ 2018, όπου μιλάει για τη ζωή του εντός και εκτός γηπέδου, οδήγησε σε ένα νέο «κύμα» επικρίσεων για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, αναγκάζοντας και τη μητέρα του να γράψει ένα σχόλιο για να του συμπαρασταθεί.

Ο αρχηγός της σελεσάο απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του στα γήπεδα της Ρωσίας, αλλά και το «θέατρο» για τραυματισμούς.

Η ανάρτηση της μητέρας του Νεϊμάρ

«Πολλές φορές στη ζωή μας, τα πράγματα, κυρίως τα όνειρα και οι επιθυμίες μας, δεν πηγαίνουν προς την κατεύθυνση που θέλουμε. Εγώ, ως μητέρα, και νομίζω ότι και οι περισσότεροι γονείς, λυπούμαστε όταν μιλάνε άσχημα για τα παιδιά μας και πολύ περισσότερο όταν δεν τα γνωρίζουν καλά. Ο κόσμος γνωρίζει το όνομα του Νεϊμάρ, αλλά δεν τον ξέρει ως άνθρωπο. Ελάχιστοι τον ξέρουν. Είμαστε άνθρωποι, έχουμε ελαττώματα. Είναι γιος μου… Σ ‘αγαπώ και θα είμαι πάντα μαζί σου, γιε μου, πολεμιστή μου!»

Δείτε ακόμη:

Ο Νεϊμάρ παραδέχεται το «θέατρο»: Είμαι ακόμα ένα αγόρι (vid)

Exit mobile version