Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στη βάση των καναντέρ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη βάση των καναντέρ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics)

Την αεροπορική βάση Ελευσίνας όπου βρίσκεται η βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair επισκέφθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με το διοικητή, Ταξίαρχο Κυριάκο Παναγιωτόπουλο, και στη συνέχεια επισκέφθηκε την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών. Εκεί πραγματοποίησε συνάντηση με τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-415 και CL-215, οι οποίοι επιχειρούσαν στις πρόσφατες πυρκαγιές […]

Ο Κυριάκος στα Καναντέρ

Την αεροπορική βάση Ελευσίνας όπου βρίσκεται η βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair επισκέφθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με το διοικητή, Ταξίαρχο Κυριάκο Παναγιωτόπουλο, και στη συνέχεια επισκέφθηκε την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών.

Εκεί πραγματοποίησε συνάντηση με τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-415 και CL-215, οι οποίοι επιχειρούσαν στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Κινέτα και την Πεντέλη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε και με τους μηχανικούς της μοίρας, οι οποίοι παρουσίασαν τον τρόπο λειτουργίας των αεροσκαφών, καθώς και τις ελλείψεις που υπάρχουν.

Όπως τόνισε, αποτελεί προτεραιότητά του η επισκευή και η συντήρηση των αεροσκαφών μας, ώστε να διασφαλίζεται τόσο η ασφάλεια των χειριστών όσο και η επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και ευχαρίστησε θερμά το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνει.

Τέλος, υπογράμμισε ότι οι πρόσφατες πυρκαγιές αποτέλεσαν μια εθνική τραγωδία που δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ ξανά και ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του προσωπικού για τον αγώνα που δίνουν.

Δείτε ακόμη:

Κυριάκος: «Κυνικός και καταστροφικός ο Τσίπρας – Να αναλάβει ειδικός εφέτης» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις