Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θαύμα! Συνετρίβη αεροσκάφος και επέζησαν όλοι! (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θαύμα! Συνετρίβη αεροσκάφος και επέζησαν όλοι! (vid)

Θαύμα! Αεροσκάφος συνετρίβη, ενώ μόλις είχε απογειωθεί αλλά ευτυχώς δεν σκοτώθηκε κανείς. 85 επιβαίνοντες τραυματίστηκαν. Στην πτήση προς την πρωτεύουσα του Μεξικού επέβαιναν 97 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος. Το επιβατικό αεροσκάφος Embraer 190 της εταιρείας Aeroméxico συνετρίβη συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από την πόλη Ντουράνγκο, την πρωτεύουσα της ομώνυμης Πολιτείας. Κατά τον […]

Αεροσκάφος

Θαύμα! Αεροσκάφος συνετρίβη, ενώ μόλις είχε απογειωθεί αλλά ευτυχώς δεν σκοτώθηκε κανείς.

85 επιβαίνοντες τραυματίστηκαν. Στην πτήση προς την πρωτεύουσα του Μεξικού επέβαιναν 97 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος.

Το επιβατικό αεροσκάφος Embraer 190 της εταιρείας Aeroméxico συνετρίβη συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από την πόλη Ντουράνγκο, την πρωτεύουσα της ομώνυμης Πολιτείας.

Κατά τον πρώτο απολογισμό, «υπάρχουν περίπου 85 τραυματίες», είπε ένας εκπρόσωπος της πολιτειακής Πολιτικής Προστασίας, ο Αλεχάντρο Καρδόσα. Ορισμένοι έχουν υποστεί «σοβαρές κακώσεις», πάντως οι περισσότεροι τραυματισμοί είναι «επιπόλαιοι», διευκρίνισε.

Σαράντα επτά άνθρωποι εισήχθησαν σε νοσοκομεία, σύμφωνα με τις αρχές, ενώ οι υπόλοιποι μπόρεσαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Ωστόσο το πολιτειακό υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι δύο από τους τραυματίες βρίσκονται σε «κρίσιμη» κατάσταση.

https://twitter.com/RealNewsLine/status/1024422565920612357

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο στη Ντουράνγκο, η Grupo Aeroportuario Centro Norte, επικαλούμενη τις πρώτες πληροφορίες, απέδωσε το ατύχημα στις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα που απογειώθηκε το επιβατικό αεροσκάφος.

Το αεροσκάφος χτυπήθηκε από χαλάζι και ισχυρό μετωπικό άνεμο καθώς απογειωνόταν και οι χειριστές του αποφάσισαν να κάνουν αναγκαστική προσγείωση, ωστόσο συνέβη το ατύχημα.

Η Aeroméxico είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του Μεξικού και έχει ενταχθεί ως ιδρυτικό μέλος στη συμμαχία Skyteam, στο πλευρό της Air France.

Δείτε ακόμη:

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους -Στο νοσοκομείο 33 άτομα

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις