Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Γιαννάκος: Το βρέφος αεροβαπτίστηκε κι έφθασε νεκρό στις 22.10
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιαννάκος: Το βρέφος αεροβαπτίστηκε κι έφθασε νεκρό στις 22.10

Ακόμα μια αποκάλυψη για το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς, έρχεται στο φως. Ώρες πριν την σύσκεψη των υπουργών με τον Αλέξη Τσίπρα, οι υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας, γνώριζαν για την ύπαρξη νεκρών. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, είπε ότι ήδη από τις 22:59 το βράδυ, έχει καταγραφεί στο Παίδων Αγία Σοφία, βρέφος 6 μηνών που έχασε […]

Αρκουδάκι στα καμένα, στο Μάτι

Ακόμα μια αποκάλυψη για το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς, έρχεται στο φως.

Ώρες πριν την σύσκεψη των υπουργών με τον Αλέξη Τσίπρα, οι υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας, γνώριζαν για την ύπαρξη νεκρών.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, είπε ότι ήδη από τις 22:59 το βράδυ, έχει καταγραφεί στο Παίδων Αγία Σοφία, βρέφος 6 μηνών που έχασε τη ζωή του στη φονική πυρκαγιά.

Στο βιβλίο καταγραφής νεκρών του νοσοκομείου, είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, έχει καταγραφεί πως το βρέφος «αεροβαπτίστηκε, πήρε όνομα και πήγε στο νεκροθάλαμο».

Κατά τον κ. Γιαννάκο, που μίλησε στο ραδιόφωνο 104,6, το βιβλίο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, έχει καταγράψει ότι το βρέφος έφτασε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στις 22:10 το βράδυ της Δευτέρας.

«Στις 22:10 προσήλθε στο νοσοκομείο άγνωστο βρέφος από την περιοχή Μάτι και από κάτω γράφεται η λέξη θάνατος. Στο βιβλίο νεκρών έχει καταγραφεί ότι προσεκομίσθη ένα βρέφος 6 μήνων άσφυγμο, απνοϊκό με συνοδεία διασωστών από την περιοχή της Νέας Μάκρης . Εκλήθη η ομάδα από τις ΜΕΘ που κάνει τις διασωληνώσεις και επί μισή ώρα προσπάθησε να το επαναφέρει χωρίς αποτέλεσμα» είπε ο κ. Γιαννάκος.

Τις πληροφορίες του κ. Γιαννακού επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Δημοσθένης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είπε -στον ίδιο ραδιοσταθμό- ότι «το παιδί που κατέληξε ήρθε γύρω στις 10 το βράδυ».

Δείτε ακόμη:

Το μήνυμα των γονιών του βρέφους: Θα είμαστε εδώ κάθε καλοκαίρι μικρό μας ψαράκι (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις