Αθήνα

°C

Παρασκευή

25

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δάντης: Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που έκαναν posts (vid)
LIFESTYLE

Δάντης: Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που έκαναν posts (vid)

Ο Χρήστος Δάντης απαντά στο Καλοκαίρι Μαζί στους συναδέλφους του που έκριναν αρνητικά το νέο του τραγούδι. «Υπάρχουν άνθρωποι κακόβουλοι του χώρου που ασχολούνται με όλους. Αναρτούνται posts και τεράστια κείμενα στο facebook, νομίζοντας ότι κάποιος τους ρώτησε ή θεωρώντας ότι πρέπει να τοποθετηθούν. Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που έκαναν posts. Οι άνθρωποι αυτοί είναι […]

Δάντης

Ο Χρήστος Δάντης απαντά στο Καλοκαίρι Μαζί στους συναδέλφους του που έκριναν αρνητικά το νέο του τραγούδι.

«Υπάρχουν άνθρωποι κακόβουλοι του χώρου που ασχολούνται με όλους. Αναρτούνται posts και τεράστια κείμενα στο facebook, νομίζοντας ότι κάποιος τους ρώτησε ή θεωρώντας ότι πρέπει να τοποθετηθούν.

Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που έκαναν posts. Οι άνθρωποι αυτοί είναι άνθρωποι που δεν αφορούν κανέναν πλέον, δεν αφορά κανέναν το ρεπερτόριό τους και καλύτερα να κοιτάξουν να κάνουν κάτι από το να μένουν δυσαρεστημένοι επειδή τέλειωσε όλο αυτό το πράγμα που έχουν ζήσει.

Ρίχνοντας χολή σε έναν άνθρωπο τον οποίο «θαυμάζουν» -αν οι συγκεκριμένοι που με «θαυμάζουν» τουλάχιστον μου μιλούσαν την εποχή που διέπρεπαν θα είχα μια απόδειξη να πω ότι κάτι λένε βάσιμο. Φυσικά θέλω να εξαιρέσω την Sunny Μπαλντζή. Ρε συ, μη βγάζεις τόσο χολή επειδή δεν απασχολείς τον κόσμο πια. Κάνε κάτι να τον απασχολήσεις».

Το τραγούδι που προκάλεσε σάλο: 

Δείτε ακόμη:

«Κ@ρι@λα…» – Επώνυμοι «κράζουν» τον Χρήστο Δάντη (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις