Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πύργος του Άιφελ: Η αλλαγή που εξόργισε τους τουρίστες
ΚΟΣΜΟΣ

Πύργος του Άιφελ: Η αλλαγή που εξόργισε τους τουρίστες

Η αλλαγή στη χρήση των ανελκυστήρων που οδηγούν στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ έχει εξοργίσει πολλούς τουρίστες. Κατόπιν της απόφασης της εταιρείας, χιλιάδες άτομα αναγκάζονται να περιμένουν με τις ώρες εν μέσω καύσωνα στο Παρίσι για να απολαύσουν τη θέα από το γνωστό μνημείο. Η εταιρεία που διαχειρίζεται το ύψους 324 μέτρων αξιοθέατο αποφάσισε […]

Η αλλαγή στη χρήση των ανελκυστήρων που οδηγούν στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ έχει εξοργίσει πολλούς τουρίστες.

Κατόπιν της απόφασης της εταιρείας, χιλιάδες άτομα αναγκάζονται να περιμένουν με τις ώρες εν μέσω καύσωνα στο Παρίσι για να απολαύσουν τη θέα από το γνωστό μνημείο.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το ύψους 324 μέτρων αξιοθέατο αποφάσισε αυτό τον μήνα να διαθέτει τον ένα ανελκυστήρα στους επισκέπτες που κλείνουν νωρίτερα εισιτήρια και να αφήσει μόνο έναν στη διάθεση των υπολοίπων.

Έτσι, οι τουρίστες χωρίς εισιτήριο πρέπει να περιμένουν σε μια ουρά πολλών μέτρων, ενώ τα πρώτα παράπονα ήδη έγιναν.

«Περίμενα μεγάλη ουρά, αλλά όχι τόσο. Θα έπρεπε να υπάρχουν δύο ανελκυστήρες για τους ανθρώπους που φτάνουν χωρίς εισιτήριο. Με τον αριθμό των επισκεπτών ο ένας δεν αρκεί», δήλωσε ένας επισκέπτης.

Εκπρόσωπος της εταιρείας διαχείρισης του Πύργου του Άιφελ επεσήμανε ότι το καινούργιο σύστημα δεν ευθύνεται για τις μεγάλες ουρές, εξηγώντας ότι πάντα το καλοκαίρι ο αριθμός των επισκεπτών είναι μεγάλος.

Πάντως, οι εργαζόμενοι στον Πύργο του Άιφελ έχουν απειλήσει να απεργήσουν καταγγέλλοντας το «τερατώδες» νέο σύστημα.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονιστικό: Κεραυνός χτυπά τον Πύργο του Άιφελ (pics+vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις