Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απίθανο μέρος! Εκεί έκρυψαν τον καρχαρία που έκλεψαν (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Απίθανο μέρος! Εκεί έκρυψαν τον καρχαρία που έκλεψαν (vid)

Οι δράστες έκλεψαν ένα καρχαρία μέσα από ενυδρείο και τον έκρυψαν σε καροτσάκι μωρού. Οι Αρχές του Τέξας εντόπισαν τη Δευτέρα (30/7) έναν καρχαρία που είχε κλαπεί από το ενυδρείο του Σαν Αντόνιο από τρεις υπόπτους. Ένας άνδρας πλησίασε στη δεξαμενή όπου βρισκόταν ο μικρός καρχαρίας, μήκους περίπου 60 εκατοστών, τον άρπαξε με μία απόχη […]

Οι δράστες έκλεψαν ένα καρχαρία μέσα από ενυδρείο και τον έκρυψαν σε καροτσάκι μωρού.

Οι Αρχές του Τέξας εντόπισαν τη Δευτέρα (30/7) έναν καρχαρία που είχε κλαπεί από το ενυδρείο του Σαν Αντόνιο από τρεις υπόπτους.

Ένας άνδρας πλησίασε στη δεξαμενή όπου βρισκόταν ο μικρός καρχαρίας, μήκους περίπου 60 εκατοστών, τον άρπαξε με μία απόχη την ώρα που κανείς δεν τον έβλεπε, τον κάλυψε σε μία κουβέρτα και τον έκρυψε μέσα σε ένα καροτσάκι μωρού.

«Είναι προφανώς κάποιοι που γνωρίζουν για τους καρχαρίες και ήξεραν καλά τι έκαναν και γιατί το έκαναν. Δεν είναι στην τύχη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι αυτή δεν ήταν μία τυχαία κλοπή», δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του ενυδρείου, Άμον Κοβίνο, πιστεύει πως οι δράστες σκόπευαν να πουλήσουν τον καρχαρία μέσω Facebook.

Ευτυχώς, ο καρχαρίας, που είναι θηλυκός και ακούει στο όνομα Έλεν, δε φαίνεται να έπαθε τίποτα από αυτή την περιπέτεια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Καρχαρίας έκοψε το πέος λουόμενου (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις