Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πρώτος Έλληνας προπονητής στο NBA ο Κατσικάρης!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώτος Έλληνας προπονητής στο NBA ο Κατσικάρης!

Ο Φώτης Κατσικάρης είναι επίσημα ο βοηθός προπονητή του Κουίν Σνάιντερ στην τεχνική ηγεσία των Γιούτα Τζαζ. Γίνεται ο πρώτος Έλληνας που θα κάτσει στον πάγκο ομάδας του ΝΒΑ. Ο 51χρονος που υπήρξε Ομοσπονδιακός τεχνικός από το 2014 έως το 2016, είχε συμφωνήσει εδώ κι αρκετό καιρό με τους Μορμόνους, όμως πλέον είναι επίσημη η παρουσία […]

Κατσικάρης

Ο Φώτης Κατσικάρης είναι επίσημα ο βοηθός προπονητή του Κουίν Σνάιντερ στην τεχνική ηγεσία των Γιούτα Τζαζ.

Γίνεται ο πρώτος Έλληνας που θα κάτσει στον πάγκο ομάδας του ΝΒΑ.

Ο 51χρονος που υπήρξε Ομοσπονδιακός τεχνικός από το 2014 έως το 2016, είχε συμφωνήσει εδώ κι αρκετό καιρό με τους Μορμόνους, όμως πλέον είναι επίσημη η παρουσία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κατσικάρης πέρα από την Εθνική ομάδα έχει διατελέσει προπονητής στον Άρη (δύο φορές), την ΑΕΚ, την Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, τη Βαλένθια, την Μπιλμπάο, τη Μούρθια (δύο φορές) και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Τη περασμένη σεζόν (2017-18) ξεκίνησε την χρονιά στον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλήμ, απ’ όπου αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου για να αναλάβει την Γκραν Κανάρια, που έγινε η τέταρτη κατά σειρά ομάδα της Ιβηρικής την οποία κοουτσάρισε, πριν κάνει το άλμα για το ΝΒΑ.

Δείτε την ανακοίνωση των Γιούτα Τζαζ:

https://twitter.com/utahjazz/status/1024044342703316992

Δείτε ακόμη:

Super League: Οριστικό! Αναβολή στην κλήρωση πρωταθλήματος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις