Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μαζί με τους τραυματίες στον Ευαγγελισμό ο Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαζί με τους τραυματίες στον Ευαγγελισμό ο Μητσοτάκης

Τους τραυματίες από τις πυρκαγιές της Αττικής που νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας τους. Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με αρκετούς από τους τραυματίες, οι οποίοι του περιέγραψαν τις τραγικές στιγμές που έζησαν. Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, οι τραυματίες φαίνεται πως μετέφεραν στον κ. Μητσοτάκη, […]

Τους τραυματίες από τις πυρκαγιές της Αττικής που νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας τους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με αρκετούς από τους τραυματίες, οι οποίοι του περιέγραψαν τις τραγικές στιγμές που έζησαν.

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, οι τραυματίες φαίνεται πως μετέφεραν στον κ. Μητσοτάκη, ότι δεν είχαν καμία έγκαιρη ενημέρωση από την Πολιτεία για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, αλλά και ότι ήταν πλήρης η απουσία συντονισμού από τις αρμόδιες αρχές, τις κρίσιμες ώρες.

Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύονται 18 τραυματίες από το Μάτι, από τους οποίους οι πέντε είναι στη μονάδα εντατικής θεραπείας και ένας σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη η διοικητής του νοσοκομείου, Νάγια Μητσάκη.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τον θάλαμο εγκαυμάτων και ενημερώθηκε από το Διευθυντή του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής, Γ. Χαρκιολάκη και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου ενημερώθηκε από τον διευθυντή, Σπύρο Ζακυνθινό, για την πορεία της υγείας των τραυματιών.

Διαβάστε ακόμα:

Στο δημαρχείο Ραφήνας ο Μητσοτάκης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις