Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΚΕΔΕ: «Δεν υπάρχει περιθώριο για χρονοτριβές»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΕΔΕ: «Δεν υπάρχει περιθώριο για χρονοτριβές»

Μετά τη δέσμευση για λήψη πρωτοβουλιών άμεσης ανακούφισης των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, η ΚΕΔΕ ολοκλήρωσε σήμερα τις σχετικές διαδικασίες εκταμίευσης του ποσού των 600.000 ευρώ. Το ποσό αυτό θα αποδοθεί στους πυρόπληκτους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου, Μεγαρέων και Μαραθώνα. Κατόπιν σχετικής εντολής του Προέδρου της Γ. Πατούλη οι υπηρεσίες της ΚΕΔΕ κινήθηκαν […]

Μετά τη δέσμευση για λήψη πρωτοβουλιών άμεσης ανακούφισης των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, η ΚΕΔΕ ολοκλήρωσε σήμερα τις σχετικές διαδικασίες εκταμίευσης του ποσού των 600.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό θα αποδοθεί στους πυρόπληκτους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου, Μεγαρέων και Μαραθώνα.

Κατόπιν σχετικής εντολής του Προέδρου της Γ. Πατούλη οι υπηρεσίες της ΚΕΔΕ κινήθηκαν με ταχύτητα, όπω αναφέρει η ανακοίνωση, προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή χρονοτριβή στην ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης κατά τη συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουλίου στη Ραφήνα, η κατανομή του ποσού θα γίνει ισομερώς στους τρεις Δήμους που επλήγησαν, οι οποίοι θα τα αποδώσουν στις πυρόπληκτες οικογένειες, μέσω των κοινωνικών τους υπηρεσιών.

Διαβάστε ακόμα:

Τράπεζες, ΥΠΟΙΚ, φαρμακοποιοί και ιατρεία δίπλα στους πληγέντες: Όλα τα μέτρα στήριξης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις