Survivor: Το ΕΣΡ βάζει στον «πάγο» το ριάλιτι επιβίωσης

LIFESTYLE

Survivor: Το ΕΣΡ βάζει στον «πάγο» το ριάλιτι επιβίωσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Survivor: Η παρέμβαση του ΕΣΡ φέρνει τα πάνω κάτω στη νέα σεζόν για το ριάλιτι επιβίωσης. Η αλλαγή αφορά στην ώρα προβολής του Survivor, το οποίο μέχρι και φέτος προβαλλόταν στην πιο εμπορική ώρα, όμως πλέον αυτό θα αλλάξει με μια ετεροχρονισμένη δημοσίευση απόφασης του ΕΣΡ η οποία είχε παρθεί ως απόφαση τον Νοέμβριο του 2017 κι ενώ δεν είχε ξεκινήσει […]

30.07.2018 | 20:19

Survivor: Η παρέμβαση του ΕΣΡ φέρνει τα πάνω κάτω στη νέα σεζόν για το ριάλιτι επιβίωσης.

Η αλλαγή αφορά στην ώρα προβολής του Survivor, το οποίο μέχρι και φέτος προβαλλόταν στην πιο εμπορική ώρα, όμως πλέον αυτό θα αλλάξει με μια ετεροχρονισμένη δημοσίευση απόφασης του ΕΣΡ η οποία είχε παρθεί ως απόφαση τον Νοέμβριο του 2017 κι ενώ δεν είχε ξεκινήσει ακόμα το Survivor 2018.

Σύμφωνα με αυτήν την απόφαση, το Survivor θα ξεκινά πλέον στις 22:00 και όχι στις 21:00, με διαφορετική μάλιστα σήμανση. Η σήμανση αλλάζει από «κατάλληλο για όλους» σε «κατάλληλο – επιθυμητή η γονική συναίνεση».

Παραμένει βέβαια άγνωστο και το πότε θα επιστρέψει το Survivor 2019 στις οθόνες μας καθώς τα νούμερα δεν ήταν αναμενόμενα φέτος κάτι που προβλημάτισε αρκετά τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε ακόμα:

Νέο «καρφί» για το Survivor – Τι αθέτησε η παραγωγή

Exit mobile version