Ένα άλλο, διαφορετικό ποστ για το Μάτι, από την Ελεονώρα Μελέτη

LIFESTYLE

Ένα άλλο, διαφορετικό ποστ για το Μάτι, από την Ελεονώρα Μελέτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Όλους αυτούς που κινητοποιήθηκαν σιωπηλά για να βοηθήσουν τους πληγέντες στο Μάτι, θέλησε να επιβραβεύσει με ένα σχόλιο που ανάρτησε σε Insta Story της η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια στο θέμα, έχοντας επίσης προτιμήσει ως τώρα τη στάση της σιωπής μπροστά στις τραγικές εξελίξεις, τα 88 θύματα της τραγωδίας και τους […]

30.07.2018 | 10:50

Όλους αυτούς που κινητοποιήθηκαν σιωπηλά για να βοηθήσουν τους πληγέντες στο Μάτι, θέλησε να επιβραβεύσει με ένα σχόλιο που ανάρτησε σε Insta Story της η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια στο θέμα, έχοντας επίσης προτιμήσει ως τώρα τη στάση της σιωπής μπροστά στις τραγικές εξελίξεις, τα 88 θύματα της τραγωδίας και τους χιλιάδες που έχασαν τα σπίτια τους μετά τις πυρκαγιές.

«Ένα μπράβο και σε όλους εκείνους που προβληματίστηκαν, στενοχωρήθηκαν, βοήθησαν, κινητοποιήθηκαν και δεν μας το πόσταραν» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη θέλοντας να ευχαριστήσει τους δεκάδες αφανείς εθελοντές και όχι μόνο που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πυρόπληκτων.

Δείτε ακόμη:

Τζένη Μπαλατσινού: «Ξύπνα παιδί μου, ξύπνα…»

 

 

 

Exit mobile version