Πρωτοφανείς σκηνές σε γεμάτη παραλία: Μετανάστες ξεπηδούν και ψάχνουν τρόφιμα (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Πρωτοφανείς σκηνές σε γεμάτη παραλία: Μετανάστες ξεπηδούν και ψάχνουν τρόφιμα (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε κατάμεστη ισπανική παραλία Περίπου 50 Αφρικανοί μετανάστες έφθασαν με βάρκα στην ακτή κι άρχισαν να ζητούν τρόφιμα από τους λουόμενους. Στο βίντεο διακρίνονται οι πρόσφυγες να πηδούν από τη βάρκα καθώς πλησιάζει την ακτογραμμή, ενώ ένας παραθεριστής απομακρύνει τα παιδιά του και δύο λουόμενοι αναγκάζονται να σταματήσουν να παίζουν ρακέτες. […]

30.07.2018 | 13:53

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε κατάμεστη ισπανική παραλία

Περίπου 50 Αφρικανοί μετανάστες έφθασαν με βάρκα στην ακτή κι άρχισαν να ζητούν τρόφιμα από τους λουόμενους.

Στο βίντεο διακρίνονται οι πρόσφυγες να πηδούν από τη βάρκα καθώς πλησιάζει την ακτογραμμή, ενώ ένας παραθεριστής απομακρύνει τα παιδιά του και δύο λουόμενοι αναγκάζονται να σταματήσουν να παίζουν ρακέτες.

Άλλοι τουρίστες πλησιάζουν τρέχοντας το πλήθος που έχει κυκλώσει μια μετανάστρια, η οποία τραυματίστηκε κατά την αποβίβαση.

Το περιστατικό έγινε χθες γύρω στη μία το μεσημέρι στην παραλία της Ζαχόρα, στην επαρχία Καντίθ λίγες μέρες μετά την άφιξη δεκάδων μεταναστών σε ακτή στην Ταρίφα ανατολικότερα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι πολλοί από τους πρόσφυγες ζήτησαν νερό και τροφή από τους παραθεριστές προτού εξαφανιστούν.

Δείτε ακόμη:

Όρμπαν: Θέλουμε μια νέα Κομισιόν, χωρίς μετανάστες

Exit mobile version